Tiek ziņots, ka šajās tuvākajās dienās būs ļoti anomāli apstākļi; gaidāms, ka paaugstināsies spiediens

Tiek ziņots, ka šajās tuvākajās dienās būs ļoti anomāli apstākļi. Gaidāms, ka paaugstināsies spiediens jau sākot ar šo dienu. Cilvēki var sākt justies slikti, tie, kuri ir jūtīgāki. 

Plašā reģiona iedzīvotāji izbaudīs visus laikapstākļu “burvības”. Centrālās Austrumeiropas reģiona iedzīvotājiem vajadzētu sagatavoties ļoti nepatīkamiem pārsteigumiem, ko laikapstākļi dāsni dāvās jau tuvākajās dienās.

Saskaņā ar meteoroloģiskā centra “Phobos” datiem, neparasti siltais un salīdzinoši sausais aprīlis tuvākajās piecās dienās būtiski mainīs priekšstatu par sevi un sabojās savu reputāciju Austrumeiropā un tuvākajā nedēļā reģiona iedzīvotājus sagaida septiņi “uzkrītoši” nelabvēlīgi laikapstākļu faktori – aukstums, nenormālas lietusgāzes, slapjš sniegs, sals, spēcīgs vējš, magnētiskās vētras.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

 

Prognozes brīdina, ka četras dienas Austrumeiropā nokrišņu daudzums sasniegs mēneša normu – līdz 37-38 mm jeb 3-4 spaiņiem lietus ūdens uz kvadrātmetru.

Spēcīgākās lietusgāzes būs naktī uz svētdienu (10 mm), ceturtdienas vakarā (5,8 mm) un piektdienas naktī un rītā (18,9 mm). Sausākā diena būs otrdiena.

Lasi vēl: Kādus ziedus labāk nest uz kapiem? Pati dižā Vanga vienmēr šo ņēma vērā, jo ticēja, ka tam ir liela nozīme!

Ne tikai tāpēc, ka gaidāmā aukstuma dēļ pastāv iespēja, ka lietum pievienosies slapjš sniegs, kas, protams, nekavējoties izkusīs, saka eksperti. Tas simboliski varētu notikt pirmdienas vakarā un piektdien dienas gaišajā laikā, kad gaidāma aukstākā diena.

Un tas vēl nav viss! Naktī uz sestdienu dažviet var atgriezties sals: galvaspilsētā 0…+3 grādi, citos apgabalos no -1 līdz +4 grādiem, autovadītājiem uz vasaras riepām uz šo īso periodu labāk palēnināt automašīnu ekspluatāciju.

Tomēr visspēcīgākā būs šo dienu magnētiskā vētra, kuras ietekmē var palielināties spiediens. Ko tas nozīmē mums? Lūkosim tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment