Rīdzinieku iecienītais restorāns “Fish House” piedzīvo zīmola maiņu


Daudzu iemīļotais restorāns “Fish House” nu ieguvis jaunu nosaukumu un konceptu – “ROI”. Turpmāk tajā varēs baudīt ne tikai zivju ēdienus, bet arī plašu internacionālu ēdienu izvēli.

Restorāns plāno kļūt par vienu no apmeklētākajiem un populārākajiem restorāniem Rīgā, kur var tikties ne tikai formālām darba pusdienām, bet arī draugu kompānijai, karstā vasaras vakarā baudot aukstus kokteiļus.

Lai arī ar citu nosaukumu un plašāku garšu pasauli, ir lietas, kas nemainās: profesionāla pavāru komanda un pretimnākošs, laipns personāls viesus priecēs tāpat kā līdz šim. Restorānam būs mūsdienīga stila internacionāla virtuve pašā Rīgas centrā, kur, izmantojot jaunākās un modernākās ēdiena gatavošanas tehnikas un augstākās kvalitātes produktus, talantīgie pavāri radīs neatkārtojamu garšu piedzīvojumu. Arī devīze paliek nemainīga – kvalitātē nav kompromisu!

Restorāna komandai īpaša nozīme ir vietējo ražotāju produkcijas popularizēšanai un Latvijā audzētas gaļas izmantošanai ēdiena mākslas darbu tapšanas procesā. Komanda godina augstās virtuves kultūras mantojumu un ciena dabisko garšu autentiskumu. Katra “ROI” izmantotā sastāvdaļa ir zelta vērtībā.

“ROI” ir savs skatījums uz pasauli, kuru restorāna komanda vēlas nodot saviem viesiem ar gatavoto ēdienu palīdzību. Restorānā var nobaudīt dažādu kultūru ēdienus, kas neatsatās vienaldzīgus pat pašus izvēlīgākos viesus. Katram restorāna viesim garantēta īpaša pieeja, lai ikviens justos gaidīts un vēlētos atgriezties.

Kvalitāte ir restorāna svarīgākā “sastāvdaļa” – gan, veidojot izcilu komandu, gan, radot ēdienu, kas līdzvērtīgs mākslai. Tikai izcilība katrā detaļā viesiem rada vēlēšanos atgriezties restorāna mājīgajā atmosfērā!

Leave a Comment