Vai viņa kļūtu par karalieni un kāptu tronī? Britu mediji noskaidrojuši, kas notiktu ar Lielbritānijas karaļa Čārlza sievu Kamillu, ja viņš negaidīti dotos mūžībā

Foto – ekrānuzņēmums

18.martā daudzviet parādījās vairākas ziņas par Kārļa III negaidītu došanos mūžībā, kas, par laimi, izrādījās nepatiesas. Taču tas noteikti lika daudziem cilvēkiem satraukties, jo nesen viņam tika atklāta nopietna kaite. Tāpēc gluži loģisks ir jautājums – kāds liktenis sagaida Kamillu, ja viņa pārdzīvotu savu vīru?

Ilgmūžība ir karaļa Čārlza III gēnos – viņa tēvs, princis Filips, devās mūžībā 2021. gadā 99 gadu vecumā, līdz viņa simtgadei pietrūka tikai divu mēnešu, bet viņa māte, karaliene Elizabete II, mūžībā devās 96 gadu vecumā.

Tomēr tad, kad karalis Čārlzs III patiešām dotos mūžībā, mainītos visa Lielbritānijas karaliskās ģimenes pēctecības līnijas. Princis Viljams uzreiz kļūs par monarhu, kā tas bija viņa tēva gadījumā pēc Elizabetes II došanās mūžībā, un paredzams, ka Keitu Midltoni tad turpmāk dēvētu par karalieni konsorti. Kāda loma tad tiktu atvēlēta pašreizējā monarha sievai, karalienei Kamillai?

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi testu!

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

To pacentušies noskaidrot vairāki Lielbritānijas mediji, uzdodot šos jautājumus karaliskās ģimenes ekspertiem, publicistiem un vēsturniekiem – ko tad īsti paredz monarhijas iekšējie likumi šādā gadījumā – ja karaliene konsorte pārdzīvo savu laulāto draugu, kurš ir bijis tā brīža monarhs?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment