Briti un karaļnamam pietuvinātie nobažījušies: prinča Viljama sievas Keitas Midltones pirkstā vairs nav redzams laulību gredzens

Foto – ekrānuzņēmums

Prinča Viljama un Keitas Midltones draugi esot “pilnīgi apmulsuši” – pagājušajā nedēļā prinča Viljama sieva fotogrāfijā parādījusies bez laulības gredzena pirkstā, no kura līdz šim nekad nav šķīrusies,  raksta portāls “RadarOnline”.

Jaunākais notikumu pavērsiens atsaucis atmiņā 2019.gadu, kad par britu karaļnamu nolaidās tumši mākoņi – toreiz baumoja, ka princim Viljamam “paslīdējusi” kāja un viņš ļāvies romānam ar kādu skaistuli, kas dzīvojusi viņam kaimiņos. Tagad amerikāņu komiķis Stīvens Kolberts sācis baumot par šo pašu…

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Kā norāda viens no karaļnama informatoriem, Kolberta komentāri otrdienas vakarā neapšaubāmi bijuši “dziļi kaitinoši” un “nelietderīgi” Velsas princim un princesei.

Foto – ekrānuzņēmums

“Tas ir dziļi kaitinoši un nelietderīgi pilij, taču nav pārsteidzoši, ka baumas atkal tiek uzkurinātas,” laikrakstam ” Daily Beast” trešdienas vakarā sacījis kāds bijušais karaļnama darbinieks.

“Ko gan vēl cilvēkiem domāt, ja tiek parādīta fotogrāfija, kurā viņai pirkstā nav laulības gredzena?” – runa ir par fotogrāfiju, ko Keita Midltone publicēja Mātes dienā soctīklu kontos, bet vēlāk atzina, ka tā ir rediģēta ar “fotošopu”.

Lasi vēl: Skaļi jaunumi Keitas Midltones dzīvē – iespējams, ka viņai var nākties atkāpties pat no Karalisko pienākumu pildīšanas

Lasi arī: Izvēlies vīrieti atbilstoši viņa figūrai. Ko ķermeņa uzbūve vēsta par tavu partneri?

Cits avots izdevumam pastāstīja, ka Viljama un Keitas tuvākie draugi palikuši “pilnīgi neizpratnē” par Keitas gredzena neesamību un ka Keitas lēmums nevalkāt to, radot vairāk jautājumus, nekā sniedzot atbildes. Draugi uzskata: “Tas garantēti cilvēkiem liks uzdot jautājumus par viņu laulības dzīvi”.

Skolotājai no Rīgas uzsmaidījusi neticama veiksme; “Ir jānotic un jāsagaida īstais brīdis”

 

Foto – ekrānuzņēmums

“Viņu attiecības vienmēr ir šķitušas neticami stipras, neskatoties uz milzīgo spiedienu, ko viņi izjūt, tāpēc jāsaka, ka mēs visi bijām pilnīgi neizpratnē, kad parādījās fotogrāfija, kurā nebija laulības gredzena,” turpināja kāds anonīms avots.

Lasi vēl: Kā iegūt koši sārto toni – perfekta boršča krāsu? Šo triku izmanto restorānu šefpavāri

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment