Briti un karaļnamam pietuvinātie nobažījušies: prinča Viljama sievas Keitas Midltones pirkstā vairs nav redzams laulību gredzens

Foto – ekrānuzņēmums

Kā jau iepriekš rakstīja “RadarOnline”, Kensingtonas pils svētdien saskārās ar negatīvu reakciju pēc tam, kad princese Keita sociālajos tīklos, atzīmējot Mātes dienu, publicēja ar fotošopu apstrādātu fotogrāfiju.

Vismaz četras lielākās ziņu aģentūras vēlāk fotogrāfiju atsauca, jo bija “nopietnas bažas”, ka attēls ir “izveidots”, un Keita vēlāk atzina, ka patiešām ir “rediģējusi” attiecīgo attēlu.

Rediģētais fotoattēls radīja papildu bažas par Keitas ves****bu un atves***šanos pēc janvārī veiktās vēdera ope*****jas.

Lasi vēl: Tas ir noticis: Čārlzs III pēc skandāla ar Hariju piešķīra Keitai un Viljamam jaunus titulus

Tagad, otrdienas vakarā, komiķis Stīvens Kolberts pajokoja, ka Keitas pirkstā neesot redzams gredzens, jo, visticamāk, princis Viljams esot atkārtojis 2019.gada “gājienu”. Atgādināsim, ka toreiz princim Viljamam tika pārmestas romantiskas attiecības ar kaimiņieni Rozu Hanberiju.

Foto – ekrānuzņēmums

Kensingtonas pils gan oficiāli šīs baumas noraidīja, apgalvojot, ka tās ir “nepatiesas”.

Tomēr kāds cits avots medijiem paziņojis, ka pats fakts, ka Keitas pirkstā vairs nav redzams laulības gredzens esot “satraucošs”, bet vienlaikus arī “paziņojums pats par sevi”.

Skolotājai no Rīgas uzsmaidījusi neticama veiksme; “Ir jānotic un jāsagaida īstais brīdis”

“Ja tā tur nav, vai tas varētu būt tāpēc, ka viņa to tur nevēlas?” – tā sacīja žurnāliste Sāra Vaina.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi arī: Izvēlies vīrieti atbilstoši viņa figūrai. Ko ķermeņa uzbūve vēsta par tavu partneri?

Atgādināsim, ka pirms dažām dienām portāls “RadarOnline” publicēja vēl citas satraucoša ziņas – Keita Midltone esot nolēmusi atteikties no pienākumiem britu karaliskajā ģimenē, jo esot nogurusi no nebeidzamās uzmanības no sabiedrības un mediju puses. Tagad šis jautājums ieguvis pavisam citu nokrāsu – vai viņa šo lēmumu nav bijusi spiesta pieņemt pēc tam, ka sašūpojušās attiecības ar princi Viljamu?

Leave a Comment