“Ak, velns nē!” Šīs 3 zodiaka zīmes piedzīvo šausmu un nepatikšanas dienu rīt, 23. martā

23.martā daudzām zodiaka zīmēm būs ļoti grūts laiks, kurš vēlāk pārvērtīsies par sarežģītu uzdevumu ikvienai no šīm zīmēm. Jums būs jātiek ārā no šīs nelaimes bedres. 

Šī ir grūta diena, un trim zodiaka zīmēm ir ne tikai sarežģīts laiks, bet arī viņu noskaņojums smagi cietīs. Lai gan tā nav gluži Mērfija likuma diena (ja kaut kas var noiet greizi, tas notiks), šajā dienā, 2023. gada 23. martā, būs dažas situācijas, no kurām var izvairīties.

Trīs zodiaka zīmes būs pilnīgi pārliecinātas, ka uzvarēs šajā cīņā ar likteni, jo uzskata sevi vai nu visādā ziņā pārākas, vai vienkārši gudrākas par visiem uz planētas. Šodien lūk, kas ir pats svarīgākais; karma ir momentāna un jums šis laiks būs uzdevumu pilns.

 

Auns

Ak, jūs nekad neatteicāties un nekad nenoraidāt iespēju kādam parādīt, ka jums ir taisnība, un jūs noteikti neiebilstat viņam izlasīt likumu par nemieriem, kamēr atrodaties konfliktā.

Mēness laikā Aunā 2023. gada 23. martā jūs sajutīsiet, ka jūsu hormoni plosās un temperaments uzliesmo; jūs redzat sarkanu lakatu visur, kur dodaties, un vienīgais veids, kā jūs varat patiesi sajust šīs dienas krāšņumu, ir iecirst zobus ikvienā, kas stāties jūsu ceļā.

Lasi vēl: Šīs 3 zodiaka zīmes nometīs važas un tiks atbrīvotas no dvēseles un sirds sāpēm sākot no 22.marta

Patiesībā viņiem pat nav jāstājas tev ceļā. Tev šajā laikā ir jācenšās savas negatīvās domas pārvērst pozitīvās un atlaist visas sliktās konfliktsituācijas prom.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet lasot tālāk

Leave a Comment