Vērsim smaga diena, bet Jaunavai neapdomāti lēmumi; Dienas horoskops 23. martam visām zodiaka zīmēm

Astrologu padoms visām zodiaka zīmēm 23. martā ir šāds: šajā grūtajā un saspringtajā dienā nezaudē savaldību un saglabā mieru.

Neļaujieties provokācijām, vērojiet savus izteikumus un reakcijas. Neskatoties uz diezgan grūto dienu, labāk nesēdēt mājās četrās sienās. Tāpēc vienkārši dariet savu ikdienas darbu, nepievēršot uzmanību Kosmosa viltībām.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šajā dienā var atklāties problēmas, kas jau sen ir aizmirstas. Pievērsiet uzmanību ģimenei un mīļajiem. Neplāno grandiozus pasākumus, lietišķas tikšanās un sarunas. Centieties nemelot un būt pēc iespējas godīgāks pret citiem un pret sevi.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Ļoti smaga diena, pirmkārt, emocionāli. Visas savas domas un plānus, kas šajā dienā ienāk prātā, vislabāk ir pierakstīt un pēc tam rūpīgi analizēt. Saglabājiet sevi kontrolē, neļaujiet emocijām un impulsiem dominēt pār veselo saprātu.

Lasi arī: “No 24.marta sāksies baltā svītra tavā dzīvē”; Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras sagaida laime

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Planētas šajā dienā nepavada jaunas darbības sākumu vai vēlmju piepildījumu. Neskatoties uz šo faktu, jums ir jākoncentrējas uz rutīnas darbu veikšanu, kas prasa uzmanību, nevis jānovērš sīkumi. Nepieņemiet spontānus un nepārdomātus lēmumus. Neriskējiet finanšu sektorā, tas var neattaisnoties.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment