Vērsim smaga diena, bet Jaunavai neapdomāti lēmumi; Dienas horoskops 23. martam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Problēmas, kuras jūs tik ilgi esat atlikuši, prasīs jūsu tūlītēju iejaukšanos. Atcerieties, ka viss, kas tiek darīts, tiek darīts uz labu. Brīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem diena sola negaidītas iepazīšanās un romantiskas tikšanās. Esiet uzmanīgi, ko sakāt, dažreiz labāk klusēt.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Šajā dienā šīs zīmes pārstāvjus pārņems atmiņas un nostalģija pēc pagājušiem laikiem. Nekrītiet apātijā un izmisumā. Diena ir lieliski piemērota, lai plānotu savas darbības finanšu jautājumos. Ja jūs ar kādu strīdaties, noteikti samierinieties un neizejiet ārpus rāmjiem, zvaigznes to veicina.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jau no paša rīta tu būsi spēka un enerģijas pilns. Šis fakts var iedvesmot pieņemt nepārdomātus un pēkšņus lēmumus. Tāpēc paturi emocijas pie sevis, esi saprātīgs un uzmanīgs pret detaļām. Virziet lieko enerģiju fiziskiem vingrinājumiem un pastaigām dabā.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šajā dienā iespējamas problēmas un nepatikšanas darbā. Uztver visu vieglāk, iespējams, daži šīs zīmes pārstāvji pat domās par profesijas maiņu. Var ienākt prātā veci draugi. Varbūt piezvanīs vai ciemos attāli radinieki.

Lasi arī: “No 24.marta sāksies baltā svītra tavā dzīvē”; Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras sagaida laime

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Šajā dienā šīs zīmes pārstāvji var būt pārlieku impulsīvi un taisni. Tāpēc jebkurā situācijā jātur sevi rokā gan mājās, gan darbā. Finanšu sektorā iespējami izdevīgi partneru piedāvājumi, vai arī parādīsies papildus ienākumi.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Šīs zīmes pārstāvji reti ilgstoši tur ļaunu prātu uz apkārtējiem cilvēkiem. Bet šajā dienā viņi būs īpaši neaizsargāti. Tāpēc neņem kritiku pie sirds, rūpējies par saviem nerviem. Izvairieties no konfliktsituācijām, īpaši darbā. Ja esi kategoriski pret, tad šodien ir labākais laiks klusēt. Jums būs iespēja atgūt vēl vienu dienu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien tev būs grūti atrast “zelta vidusceļu” starp karjeru un ģimeni. Esiet ārkārtīgi uzmanīgs savos izteikumos, neņemiet visu pie sirds. Atcerieties, ka dažreiz vislabāk ir klusēt, it īpaši, ja jūsu emocijas ir augstas.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Šodiena būs piepildīta ar jaunu priekšlikumu un nākotnes dzīves plānu masu. Šodien nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus un steigties baseinā ar galvu. Esiet apdomīgs finanšu jautājumos. Neļaujiet dusmām un aizvainojumam pārvarēt veselo saprātu.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šodien ir lieliska diena, lai panāktu mieru ar tiem cilvēkiem, ar kuriem jums ir konflikts. To veicina zvaigznes un planētas. Lai atpūstos, veltiet dienu radošumam, nodarbojieties ar iecienītākajām lietām, pastaigājieties dabā, sportojiet.

Leave a Comment