Ļoti spēcīgs spoguļdatums gaidāms 23.03.2023; daudziem pat uz bail iziet no mājas un var saprast kāpēc

Šis būs pēdējais spoguļdatums un tādēļ tas tiek uzskatīts par tik bīstamu laiku. Iedzīvotajiem ir vērts uzmanīties un šajā laikā labāk ieteicams palikt savās mājās. 

2023. gada 23. marts būs marta pēdējais spoguļdatums. Datumam 2023.03.23. ir numeroloģiskā vērtība 6, jo ciparu summa (2+3+0+3+2+0+2+3) ir 15, un tad 1+5=6 un 6 ir nākamais skaitlis pēc 5 deviņos skaitļos.

Skaitlis 6 numeroloģijā tiek uzskatīts par pabeigšanas skaitu, cikla beigām un pāreju uz jaunu līmeni. Tas ir saistīts ar jēdzienu “dievišķā mīlestība”, kā arī simbolizē garīgumu, cēlumu un sapratni. Šo skaitli var saistīt arī ar intuīciju un pravietiskām spējām.

23.03.2023. ir datums, kas cilvēku dzīvē var ienest pārmaiņas un jaunus sākumus. Tas var palīdzēt pabeigt to, kas vairs nav vajadzīgs, un pāriet uz jaunu dzīves līmeni. Tas var būt arī laiks, lai atbrīvotos no kaut kā veca un sāktu dzīvi no jauna. Daži cilvēki šajā dienā var piedzīvot garīgu izaugsmi un saņemt atklāsmi.

 

 

Lasi vēl: “Ak, velns nē!” Šīs 3 zodiaka zīmes piedzīvo šausmu un nepatikšanas dienu rīt, 23. martā

Tāpat maģiskajā datumā paliks Jaunā Mēness enerģija Aunā, kurai ir vēlme pēc neatlaidības, darbības un aktivitātes. Šīs divas enerģijas var gan harmonizēties, gan disharmonizēt viena ar otru, tāpēc cilvēkiem jābūt īpaši uzmanīgiem.

 

Lūk, ko vajadzētu obligāti likt aiz auss 23.martā – lasi tālāk

Leave a Comment