“Ak, velns nē!” Šīs 3 zodiaka zīmes piedzīvo šausmu un nepatikšanas dienu rīt, 23. martā

Dvīņi

Tas, kas šodien mudina jūs rīkoties, ir sena atmiņa, kas ātri vien nostādīs jūs aizsardzībā. Šodien tev, Dvīni, dīvaina diena, jo Mēness laikā Aunā tu galvenokārt reaģēsi uz šo seno atmiņu, nevis uz to, kas notiek tavā pasaulē šobrīd.

Izmantojot šīs atmiņas munīciju, kas palīdzēs jums attaisnot to, ko gatavojaties darīt, jūs izskatīsiet savu draugu sarakstu un sistemātiski tos likvidēsiet no jūsu draudzības loka.

 

Jaunava

“Ak velns nē”. Šī ir jūsu šīs dienas mantra, jo Mēness Aunā ietekmē jūsu mijiedarbību ar cilvēkiem. Tāpat kā Dvīņi uztver Mēnesi Aunā, arī jums pietiks atmiņu uzkrāšanās dēļ, izņemot to, ka jūsu gadījumā visas atmiņas ir nesenas.

Lasi vēl: Valdība, 21.martā atbalstīja priekšlikumu, ka šai iedzīvotāju kategorijai ir jāsaņem lielāki pabalsti

Jūs ievērojat šos nemierīgos ar darbu saistītos cilvēkus, kas nāk no tālienes, un jūs zināt, ko viņi saka. Ja pat kāds no taviem ienaidniekiem uzdrošinās tevi necienīt, tad tu pārņemsi visas Auna mēness sezonai raksturīgās kareivīgās iezīmes un metīsies viņam virsū.

Jums ir jāciena savas emocijas, tomēr tās ”izmest” uz citiem nav prātīgākais lēmums, kādu jūs esiet pieņēmis, tādēļ sapurinaties un izplatiet tikai pozitīvo enerģiju.

 

Leave a Comment