Šīs 3 zodiaka zīmes nometīs važas un tiks atbrīvotas no dvēseles un sirds sāpēm sākot no 22.marta

Mums vairs nav iemesla pieķerties šīm sāpēm, jo ​​tās atspoguļo ne tikai pagātni, bet arī negatīvo pagātni. Labas ziņas! Trīs zodiaka zīmes būs brīvas no sirdssāpēm 2023. gada 22. martā.

Ikviens, kurš ir vilcinājies, kad runa ir par sevis apliecināšanu, zina, ka ne vienmēr ir viegli pateikt NĒ, un viens no visizplatītākajiem veidiem, kā iekrist šajās lamatās, ir ļaut sāpēm turpināties mūsu sirdīs.

Ja mēs, piemēram, turpinām teikt “jā” bēdām un sāpēm, ko izraisījusi pagātnes šķiršanās, mēs patiesībā ļaujam šīm sāpēm valdīt mūsu dzīvē.

Mēness sektila Plutona laikā, 2023. gada 22. martā, mēs pārtrauksim šīs sirdssāpes, jo sapratīsim, ka tas mums vairs neder… it kā tas kādreiz būtu nostrādājis.

Mums vairs nav iemesla pieķerties šīm sāpēm, jo ​​tās atspoguļo ne tikai pagātni, bet arī negatīvo pagātni. Mēs samaksājām cenu un veltījām laiku. Tranzītējošais Mēness sektils Plutons iezīmē jaunas domāšanas sākumu; mēs tagad varam atbrīvoties no sirdssāpēm un atrast sev kādu noslēgumu.

Kuras zodiaka zīmes spēs atbrīvoties no šīm sāpēm? 

Svari

Jūs ilgi turējāties pie šīs vecās mīlestības piemiņas; bija viens, īpašais cilvēks, vienīgais cilvēks, kurš tevi patiesi sāpināja… un nez kāpēc viņi iedzīvojās tavā galvā, kur par viņiem mīt atmiņa, bez maksas, 24/7.

Jūs neļāvāt sev jaunas attiecības veco sirdssāpju dēļ, un pat tad, kad mēģināt, jūs nevarat palīdzēt, bet sabotējat savas jaunās attiecības ar šausmīgām pagātnes atmiņām.

Lasi vēl: 56 gadu vecumā aizsaulē devies talantīgs aktieris un citu aktieru iedvesmas avots: ”Mēs viņu atradām uz ielas guļot”

Jūsu partneri vienkārši nevar sacensties ar spoku jūsu skapī. Jūs esat pieķēries sāpēm un, atklāti sakot, jūs patiešām darāt visu, lai tās izzustu; jūs vienkārši nezināt, kā atlaist.

Labā ziņa ir tā, ka 2023. gada 22. martā, Mēness sekstila Plutona tranzīta laikā, jūs redzēsit iespēju un izmantosiet to. Tevi, Svari, gaida slēgšana, un tikai tu vari to dot sev. Izdari to. Esiet drosmīgs un dariet to.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet turpinājumā

Leave a Comment