Šīs 3 zodiaka zīmes nometīs važas un tiks atbrīvotas no dvēseles un sirds sāpēm sākot no 22.marta

Skorpions

Kādam tik drosmīgam un pārdroši kā jūs, jūs samierināsiet ar daudz vairāk sirdssāpēm, nekā jūs varētu domāt.

Pēc būtības jūs esat sentimentāls, un, lai gan jūs vēlētos, lai pasaule jūs uzskatītu par pašpietiekamu personu, kurš var tikt galā ar jebko un visu, patiesība ir tāda, ka jūs ciešat tikpat daudz kā jebkurš cits.

Vienīgā problēma ir tā, ka jūs pieturaties pie šīm sāpēm tā, it kā no tām būtu atkarīga jūsu dzīve, un notiek tas, ka pēc kāda laika jūsu dzīve patiešām ir no tām atkarīga. Un… sāpes padara jūs traku.

Jūs vairs neesat tas īpaši spēcīgais Skorpions, par kuru vēlaties uzskatīt, ka esat, jo jūs to visu atdevāt šo mokošo sirdssāpju dēļ. Tas ir, līdz šodienai, 2023. gada 22. martam, kad pār jums lidos tranzīta Mēness sektils Plutons un dos jums spēku to visu pārvarēt.

Cieniet šo dienu, jo tā ir pirmā no daudzajām dienām, kad jūs zināt, ka esat aizvēris sirdssāpju grāmatu.

 

Mežāzis

Vienīgais veids, kā atbrīvoties no sāpēm, ko rada nepārtrauktas, mokošas sirdssāpes, kuras jūs piedzīvojat ikdienā, ir radikāli mainīt savu dzīvi.

Tas, kas nostāda jūs atšķirīgā pozīcijā nekā citus, ir tas, ka jūsu sirdssāpes ir klātesošas un katru dienu jums tās sniedz persona, ar kuru joprojām esat attiecībās.

Jūs palikāt kopā ar viņiem neatkarīgi no tā, un ar Mēness sekstilu Plutonu debesīs tas patiešām sāk skart jūsu dzīvesvietu: jums ir jāpārtrauc attiecības, ja kādreiz vēlaties atbrīvoties no šī mīlas stāsta sāpēm.

Lasi vēl: Veikalu ķēde IKEA paziņo nepatīkamu ziņu visiem, kuri nesen ir iepirkušies šajā veikalā

Šī var būt viena no grūtākajām lietām, ko jūs jebkad darīsiet, taču 2023. gada 22. marts jums būs sākums.

 

Leave a Comment