Aizsaulē devies talantīgs aktieris, kura kontā ir 119 filmas: ”No šis pasaules ir aizgājusi filmu leģenda”

No šis pasaules ir aizgājusi filmu leģenda, kura spēja ar savu klātbūtni apburt apkārtesošos. Viņš ir piedalījies 250 kino projektos.

Ja cilvēks ir devies aizsaulē mājās: ko nedarīt

Tuva cilvēka aiziešana vienmēr ir grūts pārbaudījums. Šajā brīdī cilvēki bieži pievēršas māņticībām un rituāliem, lai saprastu, kā pareizi rīkoties un ko nedarīt pēc aizsaulē došanās.

1. atstāt atvērtus spoguļus

Pastāv sens uzskats, saskaņā ar kuru pēc mīļotā cilvēka, ar kuru dzīvots vienā mājā, aizsaulē došanās ir nepieciešams aizklāt spoguļus ar blīvu audumu.

Ja tas netiks izdarīts, spoguļi kļūs par slazdiem viņa dvēselei, kas vēl nav veikusi pāreju: spoguļi ieslodzīs to starp pasaulēm un neļaus rast mieru.

 

Lasi vēl: Kāpēc zinātnieki nekādā gadījumā neiesaka gulēt uz labā sāna un to noteikti jāņem vērā!

 

Izpildi testu: 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Cits ticējums vēsta, ka atvērts spogulis aizsaulē aizgājušā cilvēka dzīvoklī dzīvajiem var atnest nelaimi. Tāpēc, ja spogulis ir karājies neaizvērts ilgāk par vienu dienu, labāk no tā atbrīvoties.

Tāpēc pirmā lieta, ko nevajadzētu darīt pēc cilvēka aiziešanas, ir atstāt atsegtu spoguli. Turklāt jānosedz visas atstarojošās virsmas: televizoru ekrāni, monitori, pat metāla tējkannas un mikroviļņu krāsnis.

“Blade Runner” aktieris Maikls Emets Volšs ir devies aizsaulē.

Lasi vēl: Latvijas iedzīvotājiem tiek atgādināts, ka tiek palielināti dažādi naudas pabalsti! Kam tos piešķirs?

Amerikāņu mākslinieks ir devis aizsaulē 88 gadu vecumā. Maikls Emets Volšs (Michael Emmet Walsh, M-Emmet-Walsh) aizsaulē devās no sirdsdarbības apstāšanās.

Sieviete nolēma atvērt pamestu somu, bet ieraugot tā saturu viņa nobālēja, jo nebija tam gatava

Skumjo vēsti paziņoja viņa menedžeris Sandijs Džozefs. “Atpazīstamais aktieris sešu desmitgažu laikā filmās, televīzijā un uz skatuves veica izcilu darbu. Viņa CV ietver lomas 119 kinofilmās un 250 televīzijas projektos, kas sastāv no šoviem, filmām un miniseriāliem,” norādīja Sandijs.

Lasi vēl: Internetā nopludināti FOTO; kāda agrāk īstenībā izskatījās slavenā Elīna Didrihsone

 

Līdzjūtību Volša ģimenei izteica aktieris Robs Šneiders. “M. Emets Volšs, viens no izcilākajiem aktieriem un cilvēkiem, kādu jebkad esmu pazinis, ir aizgājis mūžībā. Es atceros visus viņa brīnišķīgos stāstus un to, cik dāsns viņš bija, daloties ar gudrību un aktiermeistarības zināšanām, ko bija uzkrājis 119 filmās, kuras viņš uzņēmis savas karjeras laikā. Lai Dievs tevi svētī, draugs,” atzīmēja Šneiders.

Leave a Comment