Aizsaulē 82 gadu vecumā aizgājusi teātra zvaigzne un leģenda: ”Viņa līdz pat pēdējam elpas vilcienam centās būt pozitīva”

Pēc smaga posma aizsaulē devusies teātra leģenda. Viņai bija 82 gadi. Viņa mūža miegā aizmiga 3.maijā. Līdz pat pēdējam elpas vilcienam viņa bija pozitīva.

Tikt galā ar mīļotā zaudēšanu ir sarežģīts uzdevums. Tas vienmēr notiek negaidīti. Lai gan ir zināms fakts, ka ikvienam ir ierobežots mūža ilgums, bēdu pārdzīvošana personīgā līmenī var apgrūtināt šīs patiesības atzīšanu.

Apmeklējot aizgājēja atdusas vietu, var rasties ilūzija par saziņu ar mirušo, kas var izraisīt psiholoģisku stresu. Ir ļoti svarīgi izvairīties no šādām domām, jo ​​tās var izraisīt smagu depresiju.

Atceries, ka cilvēks nāk pasaulē viens un atstāj to arī viens. Bet no dzimšanas līdz aiziešanai viņam jādzīvo aktīva, pilnvērtīga, notikumiem bagāta dzīve, jādzīvo starp cilvēkiem, nevis atdusu vietā.

Mūžībā aizgājusi Krievijas godātā māksliniece Tamāra Panasjuka. Teātra zvaigznei bija 82 gadi. “Viņai bija daudz grūtu pārbaudījumu, taču viņa vienmēr līdz savu dienu beigām palika ļoti laipna, jūtīga, laba draudzene,” atzīmēja teātra mākslinieces kāds tuvs draugs.

– Mēs visi cerējām, ka notiks brīnums, un pēc kāda laika Tamāra atradīs sevī spēku, kā vienmēr to atrada, un kļūs labāk. Bet brīnums nenotika. Viņas sirds, kas bija darījusi tik daudz laba uz šīs zemes, apstājās uz visiem laikiem.

Dzimusi Ukrainā, pēc likteņa gribas, bērnībā Tamāra Ivanovna nokļuva Sibīrijā.  Jaunā skaistule ar lielām, skaistām acīm vispirms ieradās Čeremhovas teātrī pēc režisora ​​​​uzaicinājuma, pēc tam viņa spēlēja uz Irkutskas Jaunatnes teātra skatuves.

Teātris nosaukts N.P. Okhlopkova kļuva par viņas mājām 1962. gadā. Viņa 61 gadu kalpoja viņa skatuvei un spēlēja vairāk nekā 200 dažādus attēlus.

Lasi vēl: “Emocijas padara mūs par to, kas mēs esam.”; Cik emocionāla ir tava zodiaka zīme

Aktrise filmās filmējās reti. Viņa spēlēja divās filmās – “Sudraba pavediens” un “Bērnudārzs”.  Viņa bija pazīstama arī ārpus Krievijas robežām.

 

Leave a Comment