“No kā tu baidies?”; Nosauktas zodiaka zīmju lielākās bailes

Vai esi kādreiz aizdomājies, kas katras zodiaka zīmes pārstāvjus visvairāk biedē un neļauj naktīs nomodā? Daži baidās no pārmaiņām. Citas zodiaka zīmes baidās zaudēt brīvību.

Patiesībā katrā zīmē ir vismaz viena lieta, kas viņus biedē līdz nāvei. Šeit ir dažas lietas, no kurām zodiaka zīmes baidās vairāk par visu.

Auns

Bailes zaudēt atmiņu vai palikt nepamanītam citiem.

Aunus vada vēlme atstāt paliekošu iespaidu uz pasauli, taču viņi klusībā uztraucas, ka nespēs atstāt zīmi, kādu ir iedomājušies.

Viņiem ir liela vēlme atstāt mantojumu, un bailes, ka viņu sasniegumi un ieguldījums kādu dienu var tikt aizmirsti, liek viņiem nomodā naktī.

Vērsis

Trauksme par neparedzētām apstākļu izmaiņām.

Vērša personība alkst pēc stabilitātes, organizētības un struktūras savā dzīvē; kā rezultātā viņi bieži vien var baidīties no nozīmīgām vai nepatīkamām pārmaiņām, kas notiek viņu ceļā.

Viņi ir ieraduma radījumi, un viņiem ir grūtāk nekā citām zodiaka zīmēm pielāgoties pēkšņām un negaidītām pārmaiņām; kā rezultātā viņi mēdz daudz uztraukties par nākotni.

Dvīņi

Uztraucieties, ka viņi zaudēs neatkarību vai kļūs par rutīnas vergiem.

Dvīņi ir bēdīgi slaveni ar savu nemierīgo dabu; turklāt viņi ir ļoti neatkarīgi radījumi, kuriem patīk būt ceļā un kuri ir neapmierināti ziņkārīgi par jaunu lietu izmēģināšanu.

Šī iemesla dēļ viņiem bieži rodas ievērojamas bailes tikt ieslodzījuma un brīvības zaudēšanas, kā rezultātā viņi dara visu iespējamo, lai izvairītos no garlaicīgas un atkārtotas rutīnas.

Vēzis

Bailes būt citu nemīlētam un citu atstumtam.

Vēžiem ir jūtīguma reputācija, un tāpēc viņi mēdz personīgi uztvert negatīvu kritiku un noraidījumu.

Tā rezultātā viņi var neizrunāt savas domas, baidoties, ka citiem viņi nepatiks vai negatīvi vērtēs.

Lauva

Uztraucieties, ka kāds netiks pamanīts vai ignorēts.

Lauvas nevar izturēt, ja tiek ignorētas, un viņi nicina, ka viņiem liek justies, ka viņu nav.

Viņu ļaunākais murgs ir tas, ka viņi sašķobīsies ar cilvēkiem, kuri viņus mīl visvairāk, un ka šie cilvēki par viņiem aizmirsīs vai pilnībā izslēgs viņus no savas dzīves.

Lasi vēl: “Kurš ir šajā sarakstā?”; 6 labsirdīgas zodiaka zīmes, kuras var viegli aizvainot

Jaunava

Bailes, ka viņi nespēs atbilst sev izvirzītajiem augstajiem standartiem.

Jaunavas mēdz būt perfekcionistes, tāpēc viņas bieži ievēro ārkārtīgi augstus (un dažreiz pat nereālus) standartus un pēc tam ātri norāda, kad neatbilst šiem standartiem.

Viņi patiešām nodara sev ļaunu pakalpojumu, izturoties pret sevi tik kritiski, it īpaši, ja ņem vērā, ka visas viņu rūpes viņiem nepalīdz.

Turpini lasīt, no kā baidās pārējās zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment