“Esi uzmanīga! Padomā..”; Šo sieviešu vārdu nēsātājas tuvāko gadu laikā sagaida grūts periods

Ne velti omītes ir teikušas, ka pirms bērnam dod vārdu ir jāpārliecinās par tā nozīmi un vēsturi. Diemžēl tiek uzskatīts, ka šie meiteņu vārdi ir neveiksmes nesēji.

 

Ar rūpīgu nodomu mūsu priekšteči izvēlējās katru vārdu, pielāgojoties piedzimšanas dienai un stundai. Šī vārda došanas rituāla nozīme atbalsojās visā bērna pastāvēšanas laikā.

Dziednieki uzskata, ka katram cilvēka vārdam ir unikāla būtība un īpašības, kas tā nesējam var dot dažādas laimes vai nelaimes pakāpes. Personas vārdam šajā ziņā ir būtiska ietekme.

Laika gaitā šie sieviešu vārdi tika uzskatīti par nelaimes vēstnešiem. Bet dziednieki iesaka tiem, kas nes šos vārdus, cītīgi piestrādāt pie sava gara, jo tikai tad nelaime var atkāpties.

 

Aina

Vārda nozīme: Neuzvarama

Aina ir ar ļoti spēcīgu raksturu, taču dzīvē šī rakstura iezīme bieži atspēlēsies pret viņu pašu. Viņai ļoti patīk vīriešu uzmanība, taču šī iemesla dēļ viņa var neapprecēties vispār.

 

Lasi vēl: “Emocijas padara mūs par to, kas mēs esam.”; Cik emocionāla ir tava zodiaka zīme

 

Viņai ļoti rūp sava ģimene. Viņas stiprais raksturs diemžēl ir neveiksmju cēlonis. Ne vienmēr visu var atrisināt ar konflikta palīdzību. Padomā par to!

Turpini lasīt, kādi ir pārējie sieviešu vārdi, nākošajā lapā

Leave a Comment