“Emocijas padara mūs par to, kas mēs esam.”; Cik emocionāla ir tava zodiaka zīme

Dzīvot dzīvi bez emocijām un neko nejūtot, nav īsti dzīvot; drīzāk tas vienkārši pastāv. Emocijas padara mūs par to, kas mēs esam, un liek mums rīkoties vai nerīkoties tā vai citādi.

Ir daudz faktoru, kas ietekmē mūsu domāšanu, taču nozīmīgākais no tiem vienmēr ir emocijas, kas šobrīd valda mūsu psihē.

Nekad nav slikti būt emocionālam, taču ļaut emocijām mūs kontrolēt nav labākā izeja. Mūsu emocijas, it īpaši, ja tās ir spēcīgas, var likt mums aizmirst par iemesliem un darīt kaut ko tādu, ko mēs vēlāk nožēlojam.

Cik emocionāli stiprs tu esi? Atbilde varētu būt ierakstīta zvaigznēs, jūsu astroloģiskajā zīmē.

Auns

Jums ir pilnīgi skaidrs priekšstats par to, ko vēlaties, un jūs nekādā gadījumā nesamierināsieties ar kaut ko mazāku vai nedarīsit neko, lai tikai iepriecinātu citus.

Jums ir steidzamības sajūta par to, kā jūs dzīvojat savu dzīvi, kas nozīmē, ka, ja jūs nedarīsit to, ko patiešām vēlas jūsu sirds, jūs neļausit paiet laikam un jums ir vienalga, vai tas rada rūgtumu, jo jūs esat gatavs tikt galā ar jebko.

Vērsis

Ir dažas sienas, kuras jūs apliekat sev apkārt, un jūs to darāt dažādu iemeslu dēļ.

Jūs nevēlaties, lai kāds ielauztos jūsu dzīvē un pieviltu, jo zināt, ka esat pārāk labs šim visam. Jūs nevēlaties, lai kāds jūs pieviltu.

Kad jūs pirmo reizi satiekat kādu, ir daudz šīs personas aspektu, kas jums ir jāizvērtē, pirms izlemjat, vai ielaist viņu savā dzīvē.

Dvīņi

Jūsu neticamajā prātā notiek ballīte, un jūs nekādā gadījumā neļausiet kādam citam sevi kontrolēt. Jums nepatīk cilvēki, kas pazemo citus, daloties ar viņiem savās bēdās.

Šī iemesla dēļ jums vajadzētu ievērot drošu distanci no šādiem cilvēkiem, un pat ja viņiem izdodas pietuvoties jums, jums nevajadzētu ļaut viņiem sabojāt jūsu brīvdienas.

Vēzis

Jums ir aizraušanās ar “mīlestību”, un šajos grūtajos laikos es neesmu pārliecināts, kas varētu būt apburošāks par to.

Pagātnē jūs esat piedzīvojis vairāk par savu sēru un nodevības daļu, taču tas nav izraisījis izmaiņas jūsu skatījumā uz pasauli.

Jūs esat izgājis cauri visam, spiežot sevi, un jums pat nav ienācis prātā padoties.

Tas padara jūs emocionāli stipru, spēja būt neaizsargātam un pacelties, kad esat nomākts.

Lauva

Jūs vēlaties redzēt pozitīvas pārmaiņas pasaulē un smagi strādājat, lai pārliecinātos, ka tās notiek ar jūsu pašu rīcību.

Lasi vēl: “Pilnmēness 2023. gada 5. maijā atver jaunas durvis”: 4 zodiaka zīmes piedzīvo laimīgas fāzes sākumu

Jūs dodat naudu, palīdzat cilvēkiem un veidojat lietas kopā ar cilvēkiem, kuriem nepieciešama jūsu palīdzība un atbalsts; jūs to nedarāt tikai tāpēc, lai atstātu iespaidu uz citiem cilvēkiem.

Tas viss ir atkarīgs no tā, kas jūs esat un kā jūs interpretējat apkārtējo pasauli.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment