Televīzijas kanāls TV3 publicējis sēru vēsts seriāla ”Ugunsgrēks” cienītājiem; aizsaulē devusies izcila māksliniece

Televīzijas kanāls TV3 publicējis ļoti skumju vēsti par kādu ļoti nozīmīgu cilvēku seriālā ”Ugunsgrēks”. Aizsaulē devusies ļoti nozīmīga māksliniece Latvijā. 

TV3 ir vien no populārākajiem televīzijas kanāliem Latvijā. Kanālā visas programmas tiek pārraidītas latviešu valodā vai ar latviešu subtitriem. Kanāls sāka raidīt 1998. gada novembrī kā 31. kanāla pēctecis, bet nesaņēma nacionālās apraides licenci līdz 2001. gadam.

Šodien, 5. maijā, mūžībā devusies režisore Inta Gorodecka. Iemīļotais un cienītais seriāls “UgunsGrēks” un daudzi citi realizētie projekti turpinās dāvāt prieku un sirsnīgus mirkļus viņas talanta cienītājiem.

Ekrānšāviņš no Facebook

Inta Gorodecka ir ievērojama televīzijas režisore no Latvijas. Izglītību ieguvusi cienījamā Kultūras darbinieku tehnikumā un Ļeņingradas Teātra, mūzikas un kinematogrāfijas institūtā.

Viņas iespaidīgajā portfolio ietilpst tādu ievērojamu iestudējumu kā Ž. Anui “Pasažieris bez bagāžas”, A. Kamī “Pārpratums”, Eshila “Prometejs”, Ž. P. Sartra “Aiz durvīm”, un B. Sleida “Nākamgad šajā laikā”.

Lasi vēl: Astroloģe nosaukusi zodiaka zīmi, kurai būs ļoti grūts un sarežģīts maija mēnesis

Viņa arī saņēmusi “Zelta Viļņa 2008” balvu kā “Gada režisore”.

Visdziļāko līdzjūtību ģimenei un draugiem!

 

Leave a Comment