Cilvēki speciālajos tērpos norobežojuši kādu Daugavpils teritoriju un aicina cilvēkiem netuvoties šai vietai!

Vakar pēcpusdienā soctīklā tika izplatīts ļoti interesants kadrs – rūpīgi saģērbts cilvēks, īpašā tērpā pārmeklē kādu Daugavpils teritoriju. Tā tikusi norobežota un cilvēkiem aicināts netuvoties šai vietai. 

Daugavpils ir Latvijas pilsētvides centrs ar valsts pilsētas statusu. Pilsētā 72,48 km2 platībā 2020. gadā dzīvoja 82 046 iedzīvotāji. Tā ir otrā apdzīvotākā pilsēta Latvijā uzreiz aiz galvaspilsētas Rīgas.

Daugavpils atrodas valsts dienvidaustrumos, pie Daugavas. Pilsēta atrodas uz Austrumlatvijas zemienes dienvidaustrumu robežas, tās teritorijas lielākā daļa aizņem šauru seno Daugavas gultni. Pilsēta aptver abus Daugavas krastus, aptverot Latgales un Sēlijas novadus.

Upe pilsētas robežās stiepjas aptuveni 16 km garumā. Daugavpils ir lielākā pilsēta Latgales plānošanas reģionā un kalpo kā rūpniecības, izglītības, kultūras, sporta un atpūtas centrs. Turklāt tas ir nozīmīgs sociāli ekonomiskās izaugsmes centrs Baltijā.

Sākotnējā atsauce uz pilsētu vēstures ierakstos ir datēta ar 1275. gadu, kā liecina dokumentēti avoti. Pilsētas statuss pilsētai oficiāli tika piešķirts 1582. gadā.

Visā tās pastāvēšanas laikā pilsēta tika dēvēta dažādos nosaukumos, proti, Dinaburga līdz 1893. gadam, Borisogļebska īsu laiku no 1656. līdz 1667. gadam un Dvinska no 1893. līdz 1920. gadam. 1956. gadā Daugavpils pilsēta paplašināja savas robežas, iekļaujot Grīvas pilsētu, kas atrodas Daugavas kreisajā krastā.

Chayka.lv Daugavpils ekrānšāviņš no Facebook

Pavisam nesen Daugavpils teritorijā tika izplatīts brīdinājums par kādu ļoti dīvainu novērojumu. Nekavējoties tika izsaukti atbilstošie cilvēki, lai pārbaudītu šo situāciju.

Lasi vēl: “Mīlestības horoskops maijā! Tev noteikti patiks..”; Visām zodiaka zīmēm

Šodien pirms īsa brīža attiecīgo iestāžu pārstāvji nāca klajā ar informāciju, kas šajā vietā tika pārbaudīs un ir izsludināts paziņojums, ka šai vietai tuvoties ir ļoti bīstami.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment