Cilvēki speciālajos tērpos norobežojuši kādu Daugavpils teritoriju un aicina cilvēkiem netuvoties šai vietai!

Andrejs Elksniņš šobrīd ieņem Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja amatu. Padomē ir 15 locekļi, kurus ievēl pašvaldību vēlēšanās uz četriem gadiem.

Pilsētā atrodas vairākas izglītības iestādes, tostarp Daugavpils Universitāte, vairāku Rīgas augstskolu filiāles, 7 arodskolas un 16 vispārizglītojošās skolas. Turklāt Daugavpilī atrodas Krievijas Federācijas un Baltkrievijas Republikas ģenerālkonsulāti.

Pārtikas un veterinārais dienests ir informēts par prāvu lielo ķīru masveida izzušanu Daugavpils Esplanādes dīķī. PVD postulē, ka šī parādība var būt saistīta ar ļoti lielu putnu gripas uzliesmojumu vietējo putnu populācijā. PVD ir paziņojis šo informāciju un lūdz iedzīvotājiem šai vietai netuvoties. 

Esplanādes dīķī redzami vairāki lielo ķīru ķermeņi. Attiecīgo iestāžu pārstāvji aicina iedzīvotājus neapmeklēt minēto teritoriju un neaiztikt mirušus putnus, lai neapdraudētu savu veselību un nepieļautu slimības tālāku izplatību.

Lasi vēl: Astroloģe nosaukusi zodiaka zīmi, kurai būs ļoti grūts un sarežģīts maija mēnesis

Savukārt Latvijas mājputnu turētājiem PVD aicina rūpīgāk kā jebkad ievērot biodrošības prasības un nekavējoties ziņot veterinārārstam  vai PVD par mājputnu saslimšanu vai pēkšņu nobeigšanos.

 

Leave a Comment