Astroloģe nosaukusi zodiaka zīmi, kurai būs ļoti grūts un sarežģīts maija mēnesis

2023. gada maijs var atnest lielāku haosu nekā janvārī, februāri, martā un aprīlī. Ar jaunu mēnesi atnāk iespēja sākt visu no jauna, iegūt jaunu pieredzi un izmantot jaunas iespējas.

Neskatoties uz to, vienai konkrētai zodiaka zīmei maijs nesola neko labu. Astroloģe Liza Stardast padalījās, kurai zodiaka zīmei 2023. gada maijs būs pats nelaimīgākais mēnesis.

Liza Stardast norādīja, ka maijs būs pats neveiksmīgākais mēnesis Skorpionu dzīvēs.

Šis gads kopumā priekš Skorpioniem ir ļoti nozīmīgs un veiksmīgs, bet maija mēnesis būs izņēmums. No 1. līdz 31. maijam šīs zīmes pārstāvji par izjust daudz lielāku haosu nekā iepriekšējos šī gada mēnešos.

Liza paziņoja: “Planētu retogrādais stāvoklis ietekmēs Skorpionu valdošo planētu Plutonu, kas liks šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem meklēt patvērumu, nemaz nerunājot par Mēness aptumsumu 5. maijā, kas būt tieši Skorpiona zīmē. Tas atnesīs šajā zodiaka zīmē dzimušajiem nopietnas emocijas un zināmu drāmu.”

Astroloģe tāpat atklāja, kuri būs paši “nelaimīgākie” mēneši pārējām 11 zodiaka zīmēm.

Pie horizonta ikvienai zodiaka zīmei ir vērienīgas lietas, bet tām, iespējams, savā “nelaimīgajā” mēnesī vajadzēt rīkoties piesardzīgi.

Auns

2023. gadā Auniem pats neveiksmīgākais mēnesis būs oktobris, kad mēness aptumsums viņu dzīvi pārvērtīs haosā. Liza brīdina šo zodiaka zīmi, lai šajā mēnesī izvairās no “lielām pārmaiņām”, nopietnu lēmumu pieņemšanā saglabājot savaldību.

 

Vērsis

Vēršiem pats neveiksmīgākais mēnesis 2023. gadā bija aprīlis, tāpēc šai zodiaka zīmei tas ir jau aiz muguras. Trīs no četriem retrogrādiem Merkura aspektiem būs tieši zemes zīmēs, tostarp viens no tiem bija aprīlī. Astroloģe ieteica “pieturēties pie noteiktās kārtībās” un nemēģināt to mainīt.

 

Dvīņi

Dvīņiem pats neveiksmīgākais 2023. gada mēnesis būs novembris, kad šīs zodiaka zīmes pārstāvji var izjust izdegšanu. Vēl vairāk, pilnmēness Dvīņu zīmē liks šajā zodiaka zīmē dzimušajiem stāties pretī jebkādām problēmām, no kurām viņi izvairījās savā privātajā dzīvē.

 

Vēzis

Vēžiem pats neveiksmīgākais 2023. gada mēnesis būs decembris, tāpēc viņiem var nebūt svētku noskaņojums. Gada beigas Vēžiem var būt emocionālas, bet ne sliktā nozīmē. Tas liks viņiem ieiet savā čaulā un sagaidīt 2024. gadu dziļās pārdomās.

 

Lauva

Lauvām pats neveiksmīgākais 2023. gada mēnesis ir jau aiz muguras, un tas bija februāris. Šajā mēnesī par sevi lika manīt Lauvu vecās jūtas. Vasarā arī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem gaidāmas zināmas drāmas.

 

Lasi vēl: “Kurš ir šajā sarakstā?”; 6 labsirdīgas zodiaka zīmes, kuras var viegli aizvainot

Jaunava

Jaunavām pats neveiksmīgākais 2023. gada mēnesis būs augusts, kad būs īpaši saspringts Merkura retrogrādais stāvoklis. Saskaņā ar astroloģes Lizas sacīto, “augusts būs pats smagākais gada mēnesis pilnīgi visiem”, bet jo īpaši Jaunavām.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment