Tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu

Diemžēl šis atgadījums pāršalca visu Latviju. Kā zināms vīrietis līdz šim brīdim vēl nav atrasts, tomēr tagad tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu. 

Kā zināms, pagājušajā nedēļas nogalē ziņots par diviem, jauniem vīriešiem, kuri ar ūdens motocikliem devās no Kaltenes uz Roņu salu un pazuda iekļūstot vētras varā.

Viens no vīriešiem spēja pats izpeldēt krastā, bet otru, konkrēti Sergo Tvauri, joprojām nav atrasts un ir izsludināts kā bezvēsts pazudis.

Pazudušā vīrieša radinieki un draugi turpina cerēt un meklēt neatmetot nevienu dienu novārtā. Oficiālie dati liecina, ka nedēļas nogalē ap 200 cilvēku meklēja vīrieti Kolkas apkārtnē, veicot aptuveni divsimt kilometru distanci, tomēr nekas netika atrasts. 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Patreiz ģimene cer un tic, ka spēs viņu atrast dzīvu, tomēr eksperti gan izsakās skarbi, jo ir maza procentuāla iespējamība, ka vīrietis tiks atrasts dzīvs par spīti tam, ka viņam mugurā bija hidrotērps un veste.

Šodien, 25.jūlijā aprit 12 dienā kopš vīrietis ir pazudis jūrā un par viņu nav nekādas ziņas. Kā zināms viņu meklē simtiem cilvēku, helikopteru un arī Igaunijas pārstāvji ir piesaistīti. Ģimene cer, ka spēs viņu atgriezt mājās sveiku un veselu.

Kā stāsta kāda ģimenes pārstāve, meklēšana netiek atlikta ne uz vienu dienu. Katru rītu cilvēki dodas viņu meklēt, tomēr patreiz bez rezultātiem. Vīrietis tiek meklēts gan uz sauszemes, gan jūrā, gan pat uz mazākām salām.

Zināmais latviešu zvaigžņu speciālists sola valstij smagus brīžus saistībā ar laikapstākļiem tuvākajā laikā

Izskan versija, ka iespējams viņš būtu ticis līdz sauszemei. Tomēr patreiz tā ir tikai cerība un nekas neliecina par to, ka vīrietis būtu ticis krastā. Ģimene pateicas ikvienam ziedotājam, jo tikai dēļ viņiem ir iespējami meklējumi ar helikopteri.

Lasi vēl: Kas notiek, ja vienu un to pašu ūdeni uzvāra divas reizes. To ir svarīgi zināt, jo daudzi pieļauj kļūdu!

Viņa stāsta, ka arī tiek apsekoti apgabali, kuriem ir sarežģīti piekļūt, ja meklēšanas darbi norisinās uz sauszemes. Šādos reģionos piesaista mazākos ūdens transportus.

Kā arī tuvinieki vērš uzmanību uz kādu informāciju, kura izplatīta nepatiesa. Ģimene lūdz saprast un ieklausīties, jo šī konkrētā informācija nav patiesa! Noskaidrosim lasot tālāk! 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment