Tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu

Atgādināsim, ka 13. jūlijā Igaunijas teritoriālajos ūdeņos pazuda divi Latvijas pilsoņi, kuri ar ūdens motocikliem devās no Kaltenes uz Roņu salu.

Meklēšanā piedalījās abu valstu jūras spēki. Latvijas Valsts policija svētdien informēja, ka viens no pazudušajiem veiksmīgi sasniedzis Roņu salu. Tomēr 1986. gadā dzimušais Sergejs Tvauris vēl nav atrasts. Kā tiek minēts, tad ūdens motociklisti iekļuvuši vētrā pēc kā tie apgāzušies.

Liepnieks iekš soctīkliem raksta, ka šis atgadījums ir ļoti dīvains, jo pats ir vairākas reizes braucis ar ūdens moci pat ļoti stipros viļņos un spēcīgā vējā, tomēr vienmēr uzskatījis, ka tas ir bijis droši pat ja transportlīzeklis apgāžas. 

Bija izskanējusi versija, ka viens no ūdens motocikliem saplīsa un sāka strauji grimt, ka pavilka otru līdzi. Tomēr Liepnieks uz šo komentāru atbild negatīvi, jo uzskata, ka tas nav iespējams.

Viņš uzsver, ka Baltijas jūrā nav nekādu lielo viļņu, kā piemēram citās jūrās. Viņš savā ierakstā uzsver, ka būtu vērtīgi arī citiem dzirdēt stāstu, kas tur notika.

Tāpat tuvinieki vēlas pievērst uzmanību, ka medijos nepatiesi izskanējusi informācija par tehniskām problēmām Sergo ūdens motociklam. Patiesībā, viņa ūdens motocikls bija lieliskā tehniskā stāvoklī, tikko pēc apkopes.

Lasi vēl: Tu zināji, ka šo nedrīkst darīt brīdī, kad tavs mobilais tālrunis lādējas? Daudzi šo nenojauš

Daudzus tagad nodarbina jautājums, kāpēc pārējie 14 grupas biedri nepalīdzēja nelaimē nonākušajiem braucējiem. Tiek ziņots, ka grupas biedri tikai vēlāk pamanīja, ka divi ir pazuduši.

Viņi ar ūdens motocikliem atgriezās Latvijas krastos, cerot atrast pazudušos, bet diemžēl tas neizdevās. Tomēr noteikti jāpiebilst, ka arī šī informācija nav apstiprināta.

Visa pasaule tiem pakļausies: Globa nosauca trīs zīmes, kas būs veiksmīgas pēc 28. jūlija

Leave a Comment