Kāpēc Latvijas Saeimas priekšsēdētājas un politiķes atvadu ceremonijā piedalījās vairāki apsargi?

Kāpēc Latvijas Saeimas priekšsēdētājas un politiķes atvadu ceremonijā piedalījās vairāki apsargi, tagad beidzot ir atklāts iemesls. Cilvēki atvadu ceremonijā novēroja vairākus apsargus. 

Kā zināms pirms laika aizsaulē devās Latvijas politiķe Ingrīda Latimira. Atgādināsim, ka 1996. gadā viņa ieguva maģistra grādu ekonomikā.

1998. gadā viņa tika ievēlēta par 7. Saeimas deputāti no Jaunās partijas, kuru dibināja Ainārs Šlesers, Raimonds Pauls un Jānis Peters. Viņa bija ekonomikas ministre V. Krištopana valdībā un 1999. gadā JP kandidāte Valsts prezidenta amatam.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Viņas došanās aizsaulē ļoti daudziem cilvēkiem bija ļoti negaidīts un smags trieciens. 6.jūnijā viņa vēl esot bijusi ļoti smaidīga, humoristiska, pozitīvu emociju pārņemta, jo tā bijusi viņas vārda diena.

25.jūlijā notika viņas atvadu ceremonijā, kurā piedalījās simtiem cilvēku. Daudzi novēroja, ka šajā ceremonijā varēja redzēt vairākus apsargus. Daudziem radās jautājums – kāpēc? Noskaidrosim!

Tiek vēstīts, ka ārpusē, pie katedrāles, dežūrēja vairāki apsargi, uzraugot, lai tiktu ievēroti viņiem vien zināmi noteikumi.

Piemēram, preses fotogrāfiem tika aizliegts fotogrāfēt notikumus Brīvības ielā, un tika nodrošināta uzraudzība, lai netiktu izmantotas kameras.

Turklāt, ieejot baznīcā, vairākus cilvēkus pie durvīm uzrunāja krievu vai angļu valodā, informējot, ka baznīca šobrīd ir slēgta.

Lasi vēl: Tiek atklāts, ka daļa informācijas nav patiesa sakarā ar jūrā pazudušo ūdens motociklistu

Kā zināms ar dažu dienu starpību Latvija zaudējusi divus cienījamus politiķus. 10.jūlijā šo pasauli pameta politiķis Jānis Straume.

Jānis Straume 7. Saeimas vēlēšanās tika ievēlēts Saeimā no “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” (TB/LNNK) saraksta un 1998. gada 2. novembrī viņu ievēlēja par Saeimas priekšsēdētāju.

14.jūlijā aizsaulē devās Latvijas Saeimas priekšsēdētāja un politiķe Ingrīda Latimira.

 

Leave a Comment