Visa pasaule tiem pakļausies: Globa nosauca trīs zīmes, kas būs veiksmīgas pēc 28. jūlija

Slavenā eksperte Tamāra Globa apgalvo, ka pēc 2024. gada 26. jūlija trīs zvaigžņu zīmes var rēķināties ar būtiskām pozitīvām pārmaiņām savā dzīvē.

Dvīņi

Šīs gaisa zīmes pārstāvjiem periods pēc šī datuma būs svarīga lēmuma pieņemšanas laiks, kas atstās iespaidu uz viņu nākotni. Pēc Tamāras Globas domām, šīs izmaiņas nesīs tikai labu.

Izmantojiet šo laiku, lai pārdomātu savus mērķus un ceļu uz to sasniegšanu. Esiet atvērts iespējām, kas rodas, un paļaujieties uz to, ka, kad pienāks laiks, veiksiet nepieciešamos soļus.

Šis pilnmēness piedāvā iespēju gūt skaidrību par savu profesionālo nākotni un personīgo neatkarību.

Pavadiet dažus mierīgus, mīļus un romantiskus mirkļus ar savu partneri. Izvairieties tērēt enerģiju bezjēdzīgām diskusijām, kas var izraisīt konfliktus.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie no 2024. gada 28. jūlija ieies laimīgā periodā. Īpaši veiksmīgas būs viņu lietas karjeras un finanšu jomā.

Šis pilnmēness iezīmē nozīmīgu pagrieziena punktu jūsu profesionālajā karjerā un publiskajā tēlā, Vēzis. Jūs varat izjust spiedienu atstāt labu iespaidu, taču atcerieties palikt uzticīgam sev.

Šī pilnmēness enerģija var izjaukt robežas starp realitāti un fantāziju, tāpēc ir prātīgi atteikties no jebkādām ilūzijām vai nereālām cerībām par savu reputāciju.

Pašas jaunākās ziņas saistībā ar rudens vētru ”Kirstija” virzību un bīstamības pakāpi uz doto momentu!

Jaunava

Pēc 2024. gada 28. jūlija Jaunavām vajadzētu pievērst uzmanību savai profesionālajai izaugsmei. Ziemas beigas viņiem būs īpaši ražīgas: tas ir laiks, kad var pilnveidot savas prasmes un zināšanas. Visas šajā periodā ieguldītās pūles drīz nesīs ievērojamus rezultātus.

Lasi vēl: Mūsu senči ticēja, ka 28.jūlija vakarā ir jāizdara šis un tad tu visu gadu dzīvosi pārticībā un labklājībā!

Šis pilnmēness pamatīgi ietekmēs jūsu attiecības. Tas var mudināt jūs pārvērtēt vecās mīlestības, draudzību vai partnerattiecības ar jaunām acīm.

Jums var šķist, ka Visums pārbauda, ​​cik tālu esat ticis veselīgu savienojumu veidošanā. Lai gan šī pašpārbaude var būt sāpīga, tā atklās, ka viens no cilvēkiem jūsu dzīvē nav tas, ko jūs cerējāt.

Es pārtraucu pirkt atkritumu maisus; Tie ir dārgi un pastāvīgi plīst. Es atradu tiem bezmaksas, vienkāršu aizstājēju

Izmantojiet šo laiku, lai pārdomātu sevi: cik labi jūs patiešām sevi pazīstat? Vai ir jūsu jomas, kas joprojām nav izpētītas?

Savienojums ar dabu palīdzēs jums justies savienotam ar Visumu. Padomājiet par savu dzīves mērķi. Kādu lomu tu spēlē šajā pasaulē? Ko tev vajadzētu darīt? Iedziļinieties šajos jautājumos.

Šis pilnmēness izgaismos šķēršļu patieso nozīmi, kas jūs kavē. Ir pienācis laiks stāties viņiem pretī. Jums būs iespēja attīrīt savu dzīvi no negatīvām ietekmēm un visa cita, kas ir atturējis jūs no personīgās izaugsmes un mērķu sasniegšanas.

Uztveriet šo periodu kā iespēju atlaist un pārorientēties, ļaujot sev pilnībā izmantot savu potenciālu.

Tuvākajās dienās tu veltīsi ievērojamu daudzumu enerģijas un uzmanības attiecību stiprināšanai. Šis pilnmēness arī ļoti ietekmēs jūsu paštēlu, piedāvājot emocionālu atbrīvošanos.

Ļaujiet sev sajust savas jūtas, bet atcerieties savu atbildību to pārvaldībā. Centieties neatkārtot vecos negatīvos modeļus attiecībās. Šis ir pārvērtību laiks, Zivis. Pieņemiet pārmaiņas un ļaujiet šim pilnmēnesim vadīt jūs uz apgaismotāku un piepildītāku sevis versiju.

 

Leave a Comment