Diemžēl šovakar Latviju pāršalca skumja sēru vēsts; aizsaulē devusies cienījama personība

Aizsaulē devusies cienījama personība. Rīgas apgabaltiesa paziņojusi skumju sēru vēsti. 

Tomēr saskaņā ar pareizticīgo pasaules uzskatu deviņas dienas pēc nāves nevajadzētu uztvert tikai kā skumju notikumu, kas neattiecas uz mirušā tuvākajiem. Gluži pretēji, tieši četrdesmit dienas pēc cilvēka nāves viņa tuviniekiem un draugiem ir laiks, kad notiek vislielākā tuvināšanās starp zemes pasauli un Debesu valstību.

 

Jo tieši šajā laikā dzīvie var un viņiem ir jāpieliek visas pūles, lai sekmētu mirušā dvēseles vislabāko iespējamo likteni, proti, tās glābšanu. Šim nolūkam ir pastāvīgi jālūdz, cerot uz Dieva žēlastību un grēku piedošanu dvēselei. Tas ir svarīgi no tā viedokļa, ka tiek noteikts cilvēka dvēseles liktenis, t. i., kur tā gaidīs Pēdējo tiesu – paradīzē vai ellē.

Pēdējā tiesā tiks galīgi izlemts katras dvēseles liktenis, lai tiem, kas ir nonākuši ellē, būtu cerība, ka viņu lūgšanas tiks uzklausītas, viņiem tiks piedots (ja par cilvēku tiek lūgts, kaut arī viņš ir izdarījis daudz grēku, tas nozīmē, ka viņā ir bijis kaut kas labs) un viņš tiks pagodināts ar vietu paradīzē.

 

Lasi arī: Ko nedrīkst darīt kapsētā, lai neiedzīvotos nedienās. Gribi tici, negribi ne, bet tas patiešām strādā!

Lasi arī: Traki gardas brokastis no lavaša: 10 minūtēs viss ir gatavs, recepti iemīlēja visa mana ģimene

Rīgas apgabaltiesa atklājusi satraucošu informāciju. ”Ar dziļām skumjām paziņojam, ka mūžībā devies mūsu cienījamais un ilggadējais kolēģis Boriss Geimans, kurš savulaik strādāja Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu tiesas tiesneša amatā”

Rīgas apgabaltiesa izsaka visdziļāko līdzjūtību Borisa Gaimana ģimenei, kolēģiem un draugiem. Kā informācija, šī gada 7.oktobrī mūžībā aizgājis Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu tiesas kolēģijas ļoti cienītais loceklis Boriss Geimans.

Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem!

Lasi arī: 

Alvejai ir pārsteidzoši ziedi: kā panākt, lai augs uzzied

Mēslojums, kas liks uzziedēt pat slotas kātam: vienkārši aplejiet šīs mizas ar ūdeni

Vienkāršs triks ar mikroviļņu krāsni: kā vienā minūtē atbrīvoties no sliktas smakas virtuvē

Leave a Comment