Jūrā pazudušā ūdens motociklista māsa dalās ar sirdi plosošu ziņu un sagrauj cerību, ka viņš ir dzīvs

Baltijas jūrā pie Roņu salas pazudušā ūdens motociklista māsa un tuvinieki dalās ar sirdi plosošu ziņu un sagrauj cerību, ka viņš ir dzīvs. Diemžēl, cerība ir pazudusi. 

Atgādināsim, ka 13. jūlijā Igaunijas teritoriālajos ūdeņos pazuda divi Latvijas pilsoņi, kuri ar ūdens motocikliem devās no Kaltenes uz Roņu salu. Jūrā viņu transportlīdzekļiem radās tehniskas problēmas, un viņi mēģināja sasniegt krastu peldus.

Tomēr kā vēlāk tika publicēts soctīklos, ka tika izskatīta versija, ka informācija par to, ka ūdens motociklam ir bijušas tehniskas ķibeles, iespējams ir nepatiesa. Tomēr oficiālas informācijas vēl nav.

Pazudušo meklēšanā tika iesaistīti abu valstu jūras spēki. Viens no pazudušajiem veiksmīgi sasniedza Roņu salu, bet otrs – 1986. gadā dzimušais Sergejs Tvauri netika atrasts.

Tuvinieki un brīvprātīgie neatmeta cerības par to, ka viņš tiks atrasts sveiks un vesels. Tika vākti ziedojumi, lai varētu veikt meklēšanu katru dienu. Kā tika minēts 1 stunda ar helikopteri izmaksā vairāk kā 1000 eiro.

Lasi vēl: Būs grūti: Šīs 3 zvaigžņu zīmes saskarsies ar grūtībām sākot no 2024. gada 3. augusta

Atgādināsim mazliet par negadījumu un tā brīža situāciju. Abi vīrieši ap plkst. 10 ar ūdens motocikliem devās no Rojas uz Roņu salu un ap plkst. 13.40 pazuda jūrā. Otrs pazudušais ūdens motociklists pēc sešpadsmit stundām pats sasniedza salu un izglābās.

Tomēr otrs ūdens motociklists jūras viļņos pazuda un vairākas dienas viņu intensīvi meklēja visi, tomēr pēc pāris dienām valsts glābšanas dienests pārtrauca meklējumus sakot, ka tik ilgi neviens nevar izdzīvot jūrā, ar visu vesti un hidrotērpu. Ūdens ir pārāk auksts.

Tuvinieki gan nelaimei negribēja ticēt un katru dienu meklēja viņu, gan jūrā, gan uz dažādām salām, gan Igaunijas robežām, tomēr nekā. Ienākot vētrai Latvijā, tuvinieki meklēšanu beidza, cerot uz brīnumu, tomēr tas nenotika.

Kā tiek ziņots jūras krastā tika izskalots vīrieša ķermenis un ar smagu paziņojumu Tvauri māsa publicēja ierakstu. Simtiem cilvēku šī ziņa sagrāva.

Ziņu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment