Jūrā pazudušā ūdens motociklista māsa dalās ar sirdi plosošu ziņu un sagrauj cerību, ka viņš ir dzīvs

Otrdienas vakarā kāds garāmgājējs Carnikavas pagasta Garciemā pamanīja nedzīvu vīrieti jūrā. Notikuma vietā ieradās operatīvie dienesti. Izskanēja versija, ka tas varētu būt jūrā pazudušais Tvauri.

Tuvinieki gan izteica cerības, ka iespējams tas nav viņš. Bija cerība līdz ekspertīze tika veikta n apstiprināja skarbo vēsti – diemžēl tas bija pazudušais Tvauri.

Viņa māsa veltīja aizkustinošus vārdus sava brāļa piemiņai. Diemžēl visi ticēja uz brīnumu un to, ka vīrietis tiks atrasts dzīvs, tomēr atklājās skarbā realitāte. 

Tvauri māsa ierakstā uzsver, ka Sergejs aizgāja no šīs dzīves kā varonis. Viņš vēlējas tikai palīdzēt savam biedram, kurš tiešām tika sveiks un vesels krastā. Māsa atklāj, ka Tvauri vienmēr bija gatavs palīdzēt citiem neskatoties uz savām problēmām un situācijām.

Rūpes viņam bijušas pirmajā vietā. Pēc otra biedra teiktā Tvauri pat pēdējos šokolādes batoniņu dalīja ar viņu un uzmundrināja pat tajā grūtajā situācijā. Sergejs biedram likta tikt līdz krastam un mēģināja iedrošināt, aizmirstot par sevi. Viņš bija un ir varonis!

Lasi vēl: Būs grūti: Šīs 3 zvaigžņu zīmes saskarsies ar grūtībām sākot no 2024. gada 3. augusta

Viņa māsa uzsver, ka tas viss bija Tvauri stilā –  palikt varonim, radīt prieku un pulcēt sev apkārt pēc iespējas vairāk cilvēku tik pat pozitīvus kā tu. Šī ir skumja ziņa simtiem cilvēku, kuri ticēja uz pēdējo cerību stariņu.

”Facebook” ieraksts: 

Komentāros simtiem cilvēku izsaka līdzjūtības vārdus, daudzi ir pateicīgi, ka jūra atdeva viņa ķermeni tuviniekiem, lai tie var viņu pienācīgi apbedīt. Patreiz sīkāk nekas nav zināms.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment