45 gadu vecumā mājās tika atrasta talantīga dziedātāja bez dzīvības pazīmēm; viņa tika atrasta 5.janvārī

45 gadu vecumā mājās tika atrasta talantīga dziedātāja bez dzīvības pazīmēm. Viņa tika atrasta 5.janvārī savās mājās. Tiek skaidroti lietas apstākļi. 

Dažreiz mūsu neredzamie aizbildņi var parādīt mums pareizo ceļu, ja mēs to lūdzam. Citos gadījumos tas būs pavediens grūtas izvēles laikā, kas var pagriezt mūsu dzīvi par 180°.

Un brīdī, kad pār mums uzvirmos draudi, mēs garantēti saņemsim tūlītēju modinātājzvanu. Tas ir tikai jautājums par to, vai esam pietiekami jūtīgi, lai uztvertu šos signālus no apkārtējās pasaules.

Tomēr ir pazīmes, pēc kurām jūs noteikti atpazīsiet gādīga eņģeļa klātbūtni savā dzīvē. Ja esat novērojuši kaut ko līdzīgu, ticiet man – tā bija eņģeļa zīme, kuru jūs vienkārši ignorējāt.

 

Dziedātāja Džeimsa Morisona 45 gadus vecā sieva Džila Kečpole atrasta m.i.r.u.s.i mājās.

45 gadu vecumā ir m.i.r..u.s.i dziedātāja Džeimsa Morisona sieva Džila Kečpole. Tiek ziņots, ka Džila atrasta 5. janvārī pāra mājās Glosteršīrā.

Lasi arī: Kāpēc pieredzējušas saimnieces ieber tualetes podā kafijas biezumus? Viņām santehniķis vairs nav vajadzīgs!

Viņas aiziešanai mūžībā nav nekādu aizdomīgu apstākļu, apgalvoja ģimenei tuvs avots. Tiek ziņots, ka Džeimsu, kuram ar Džilu bija divas meitas – 15 gadus vecā Elzija un piecus gadus vecā Ada, atbalsta ģimene un tuvi draugi. Ir zināms, ka arī viņa aizrāvās ar mūziku.

 

Kā ziņo avots, Džeimss ir “sagrauts” par Džilas aiziešanu, vēsta žurnālisti. Viņi piebilda: “Džilu atrada bez dzīvības pazīmēm piektdien ģimenes mājās Vitminsterā.

“Džeimss ir sagrauts, un ģimene viņu atbalsta. Viņš turas kopā ar meitenēm, bet ir lūdzis, lai ģimene tiek atstāta viena, lai sērotu privāti.”

Lasi vēl: Viņai ir jau 16 gadi. Kā dzīvo “meitenīte-gigants”, kas piedzimstot svēra aptuveni 8 kg

Lasi vēl : Merilina Kerro : “Šī nedēļa šīm Zīmēm atnesīs ne tikai laimi, bet arī ļoti daudz naudas!”

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment