32 gadu vecumā pāragri aizsaulē devusies talantīga un cienījama sportiste: ”Diemžēl viņa bija astotajā grūtniecības mēnesī”

32 gadu vecumā pāragri aizsaulē devusies talantīga un cienījama sportiste. Diemžēl sportiste aizsaulē devusies pašā karjeras plaukumā. Šī ziņa satrieca, gan kolēģus, gan ģimeni. 

Kad cilvēks dodas aizsaulē, tas vienmēr visiem ir smags periods, tomēr mācītāji uzsver cik ļoti svarīgi ir aizgājušo cilvēku spēt atlaist un ļaut viņam doties tālāk.

Neaizmirstiet, par saviem tuvajiem, kuri jums ir palikuši blakus, domājiet par šiem cilvēkiem, rūpējieties par viņiem un atbalstiet ikkatrā dzīves situācijā.

Aizsaulē devusies slavena sportiste. Sportisti atrada viņas mājās Floridā. Torijai Bovijai bija 32 gadi.

Sportiste aizgāja maija sākumā, tomēr par šo tika paziņots tikai tagad. Likumsargi atrada Torijas ķermeni viņas mājās Floridā. Likumsargi sportistes mājā ieradās pēc kaimiņu lūguma, kuri radīja trauksmi saistībā ar to, ka Bovija “vairākas dienas nav redzēta un dzirdēta”.

Šodien kļuva zināms 2016. gada olimpiskās čempiones aiziešanas cēlonis. Rezultāti apliecināja, ka Bovija bija grūtniecības astotajā mēnesī.

 

Pēc eksperta domām, n.ā.v.e iestājusies sarežģījumu dēļ kontrakciju laikā. Ārsti pieļauj, ka Torijai bija eklampsija jeb distresa stāvoklis, kas izraisa krampjus pēc pēkšņa spiediena pieauguma.

Lasi vēl: Kāpēc glabāt tualetes papīru ledusskapī: neparasts triks, kuru pēc izlasīšanas vēlēsieties izmēģināt

Lasi vēl: Šī gada 31. maijā aizsaulē aizsaukta talantīga dziedātāja, kura daudzus priecēja Latvijā: ”Viņas balss bija kā eņģelim”

Bovija izcīnījis trīs medaļas Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Sportiste saņēma zeltu sieviešu 4 reiz 100 metri stafešu skrējienā. 2017. gadā sportiste uzvarēja pasaules čempionātā Londonā, uzrādot rekordrezultātu 10,85 sekundes. Torija tika atzīta par ātrāko sievieti pasaulē.

 

Leave a Comment