Kāpēc glabāt tualetes papīru ledusskapī: neparasts triks, kuru pēc izlasīšanas vēlēsieties izmēģināt

Tualetes papīrs ir daudzpusīgs sadzīves priekšmets. Tas noderēs arī virtuvē: ne tikai ātri noslaucītu izlijušo šķidrumu, bet arī ir kāds triks ko jūs noteikti gribēsiet izmēģināt jau tūliņ. 

Nepatīkama smaka ledusskapī ir mūžīga problēma, no kuras nevar izvairīties ne pustukša, ne, gluži otrādi, pilna ledusskapja gadījumā.

Lai novērstu nepatīkamas smakas, var iegādāties īpašas absorbējošās ierīces – tās pārdod gan tirgos, gan lielveikalos. Iedvesmu var meklēt arī tautas receptēs: plauktos salikt citronu, kartupeļu daiviņas vai dziļi ledusskapī ielikt glāzi cepamās sodas.

Jūs, iespējams, vismaz vienu reizi esat izmantojis kādu no šiem veidiem, kā novērst nepatīkamo smaku, un tas jums bija lieliski piemērots. Neskatoties uz to, mēs iesakām mēģināt ievietot tualetes papīra rulli kādā no plauktiem – visparastāko un vislētāko, bez smaržas.

Celuloze palīdz absorbēt lieko mitrumu no gaisa, tāpēc kondensāts uz ledusskapja aizmugurējās sienas tik aktīvi neuzkrāsies. Pateicoties šim life hack, pārtikas glabāšanas laiks ledusskapī palielinās – it īpaši, ja runa ir par dārzeņiem un augļiem, kas sāk ātri bojāties mitruma dēļ uz virsmas.

Lasi vēl: “Mājdzīvnieks jūs pastāvīgi pamodina agri no rīta, nedusmojies un nekrīti izmisumā!”; Uzzini kāds ir iemesls

Lasi vēl: Lielveikala darbiniece dalās ar nepatīkamu ziņu: noteikti nepērciet šos 5 pārtikas produktus veikalā

Viens tualetes papīra rullis spēj absorbēt līdz 450-500 ml mitruma, kas ir diezgan iespaidīgs tilpums, salīdzinot ar kondensāta daudzumu ledusskapī. Tātad ar vienu rulli kā mitruma un smaku uzsūcēju pietiek vismaz vairākiem mēnešiem. Galvenais atrast tam kādu neuzkrītošu vietu.

 

COMMENTS

Leave a Comment