Lielveikala darbiniece dalās ar nepatīkamu ziņu: noteikti nepērciet šos 5 pārtikas produktus veikalā

Cikos jūs ejat uz pārtikas preču veikalu? Droši vien reizi pāris dienās gandrīz katrs iegriežas pie mājas veikaliņā. Tagad pieņemts veikalus būvēt katrā kvartālā un visās ielās, lai pircējam ērtāk tur nokļūt. Tomēr kāda darbiniece padalījās ar informāciju, kādus produktus labāk tur nepirkt. 

Šobrīd ar populārajām pārtikas preču ķēdēm konkurē tikai piegāde. Tomēr ne visi izmanto piegādes lietotnes, dažreiz ir vieglāk staigāt vien pašam pēc pārtikas.

Lielveikali r kļuvuši ērti patērētājiem. Tajos var atrast visus produktus, kā arī iegādāties papildus palīgmateriālus – tualetes papīru, mazgāšanas līdzekļus un citus.

Ar visām šo veikalu priekšrocībām ir būtiski trūkumi. Darbinieku nolaidība, sanitāro normu neievērošana, dīvaini pircēji – tā ir tikai aisberga redzamā daļa.

Kādus produktus nevajadzētu pirkt veikalos, lai nekaitētu veselībai?

Uz vietas ceptie produkti

Lielveikali, kā arī maizes ceptuves cenšas ražot savus maizes izstrādājumus pēc iespējas vairāk. Lai maize un maizītes tiktu pārdotas intensīvāk, tiek radīts svaiguma iespaids.

Svaigi cepta maize tiek izklāta uz letēm bez iepakojuma. Maizes izstrādājuma siltums un aromāts izplatās visā veikalā. Šis mārketinga solis ir uzrādījis lielus panākumus visās mazumtirdzniecības ķēdēs.

Tomēr svaigas maizes pārdošana bez iepakojuma ir slikta ideja. Fakts ir tāds, ka pēc atdzesēšanas šāda maize sāks ātri bojāties. Turklāt uz bulciņu virsmas nosēdīsies putekļi un kukaiņi.

 

Lasi vēl: Kliente Swedbank piedzīvo nepatīkamu situāciju; viņa neslēpj savu sašutumu un visu atklāj

Tāpat maizes izstrādājumiem klienti pieskaras, pārnesot mikrobus no pirkstiem. Bieži vien neiesaiņota maize no plauktiem nokrīt uz netīrās grīdas un tiek atgriezta vitrīnā.

Šo iemeslu dēļ veikalos nevajadzētu pirkt svaigu maizi bez iepakojuma. Labāk izvēlēties fabrikas plēvē noslēgtu klaipu, kas atvests no maizes ceptuves.

 

Gatavie ēdieni

Apkalpošana lielveikalos ļauj ne tikai iegādāties produkciju, bet arī nogaršot ēdienu, ko veikalā gatavo apmācīti šefpavāri. Tas ļauj klientiem ietaupīt laiku, gatavojot ēdienu, kā arī piesaista klientus.

Bet gatavais ēdiens veikalos, kā likums, tiek pagatavots ātri. Tas ietekmē ne tikai ēdiena garšu, bet arī priekšrocības. Tas ir, svaigu produktu vietā salātos un zupās ir sastāvdaļa, kurai beidzies derīguma termiņš.

Turklāt ēdieniem bieži tiek pievienoti lēti produkti.

 

Nākošās preces skatiet lasot tālāk

Leave a Comment