“Mājdzīvnieks jūs pastāvīgi pamodina agri no rīta, nedusmojies un nekrīti izmisumā!”; Uzzini kāds ir iemesls

Ja mājdzīvnieks jūs pastāvīgi pamodina agri no rīta, nedusmojies un nekrīti izmisumā – no šīs situācijas ir izeja, jums tikai jābūt pacietīgam.

Kaķi parasti vienmēr iepriecina savus saimniekus, taču ir arī ārkārtēji brīži – tas ir tad, kad rītausmā viņi ar rēkšanu sāk steigties pa dzīvokli. Par to, ko darīt, ja kaķis no rīta neļauj gulēt – lasiet materiālā.

Kāpēc kaķis modina no rīta – iemesli

Fakts ir tāds, ka kaķi ir visaktīvākie agri no rīta un vakarā. Arī viens no biežākajiem cēloņiem ir bads, netīra paplāte, enerģijas pārpalikums. Starp citu, tieši pēdējais ir iemesls, kāpēc kaķis no rītiem ir nikns un neļauj gulēt.

Un, ja kaķis pamostas naktī, tas ir tāpēc, ka ir vēlme ēst. Visticamāk, viņa ir pieradusi, ka viņai tiek dots ēdiens pēc pieprasījuma.

Ko darīt, ja kaķis pamodina pulksten 5 no rīta – noderīgi padomi

Ja reiz kaķis agri no rīta pamodināja saimnieku un viņš neatrada neko labāku par ēdiena iedošanu – tā ir kļūda. Tagad ievērojami palielinās iespējamība, ka kaķis viņu pamodinās rīt un parīt. Lai no tā izvairītos, labāk ir dot mājdzīvniekam pietiekami daudz barības visas dienas garumā un tieši pirms gulētiešanas.

Lasi vēl: “Dodu priekšroku jaunākām!”; 50 gadu vecumā es nevaru mīlēt 50 gadīgu sievieti, viņa ir pārāk veca

Lai kaķis pārstātu mosties no rīta, ir svarīgi ievērot vismaz minimālu režīmu. Tas ir, dzīvnieks nekāps jums pretī gaismā, ja dienas laikā jūs ar to spēlējaties, iztīriet paplāti un dodiet barību katru dienu vienā un tajā pašā laikā.

Un, kad jūs neesat mājās, tad dzīvniekam ir jāatstāj pieeja visām viņa rotaļlietām. Ir jāpārliecinās, ka mīlulis var kaut kur likt savu enerģiju. Vakarā, kad esi mājās, paspēlējies ar viņu vismaz pusstundu.

Laika gaitā, pierodot pie rutīnas, kaķis pārstās mosties naktī. Galvenais neiekrist kaķu trikos un neizrādīt vājumu.

Turpini lasīt, kāpēc kaķi tā rīkojas, nākošajā lapā

Leave a Comment