Motocikla avārija viņsaulē devies slavenais aktieris un šovmens – slavenības steidz izrādīt cieņu

Kino pasaule sēro par kolēģa bojāeju. Par skumjiem jaunumiem šodien paziņoja slavenā aktiera aģents un draugs. 

Filmas Everwood and Hair zvaigzne Treats Viljamss diemžēl ir mūžībā devies 71 gada vecumā pēc motocikla avārijas, kurā automašīna viņam esot “nogriezusi” ceļu.

71 gadu vecais zvaigzne vakar, 12. jūnijā, atradās ar motociklu stāvlaukumā netālu no savas rančo Vērmontā, kad sadūrās ar Honda, ziņo Daily Mail.

Ziņas par Viljamsa aiziešanu mūžībā apstiprināja Barijs Makfersons, viņa  aģents, kurš runāja ar žurnālu PEOPLE.

“Viņš griezās pa kreisi vai pa labi [un] automašīna viņu nogrieza,” sacīja Makfersons. “Es esmu vienkārši sagrauts. Viņš bija jaukākais puisis. Viņš bija tik talantīgs.”

Viņš turpināja raksturot Viljamsu kā “Holivudas sirdi” kopš 70. gadiem un atzīmēja, ka filmu veidotājiem patika strādāt ar viņu.

“Viņš bija patiesi lepns par savu sniegumu šogad. Viņš ir bijis tik apmierināts ar darbu. Viņam ir bijusi lieliska karjera,” turpināja Makfersons.

Negadījums notika ap pulksten 17:00, kā apstiprināja Džeikobs Gribls, Dorsetas, Vērmontas štata ugunsdzēsēju priekšnieks. Izmeklētāji apstiprināja, ka avārijā bija iesaistīts motocikls un vēl viens transportlīdzeklis, kas, viņuprāt, griezās un neredzēja Viljamsu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par aktiera bojāeju raksta Holivudas slavenības un uzzini citas reakcijas

Leave a Comment