Motocikla avārija viņsaulē devies slavenais aktieris un šovmens – slavenības steidz izrādīt cieņu

Viljamss bija vienīgais negadījumā ievainotais, un viņš ar helikopteru tika nogādāts Ņujorkas slimnīcā, taču diemžēl neko nevarēja darīt, lai viņu glābtu.

Gan slavenības, gan fani ir steigušies izrādīt cieņu Viljamsai, kuru vada Grease zvaigzne Džons Travolta.

Instagram Travolta paskaidroja, ka viņš un Viljamss savas karjeras sākumposmā kopā filmējušies divos Brodvejas šovos, vienlaikus piebilstot, ka viņam aktiera pietrūks.

Šarona Stouna arī izrādīja cieņu savā Instagram stāstā, kad viņa kopīgoja ziņu ekrānuzņēmumu, rakstot “skumjas ziņas, dusi mierā brāli”.

 

Kima Ketrala dalījās savā un Viljamsa tēlā 1999. gada TV filmā 36 stundas līdz mirt, kā viņa uzrakstīja: “Esmu šokā! RIP . Izsaku līdzjūtību Pemai, Žilai, Ellijai un ģimenei. Brīnišķīgs aktieris un draugs.”

Viljamsa karjera sākās 1975. gadā pēc debijas trillerī Deadly Hero, un turpmākajos gados viņš kļuva arvien spēcīgāks.

1979. gadā viņš ieņēma Džordža Bergera lomu filmas Hair adaptācijā, kuras pamatā bija Brodvejas mūzikls. Šī loma viņam atnesa Zelta globusa nomināciju.

2002. gadā viņš sāka savu četrus gadus ilgo darbu Evervudā, kur viņš spēlēja doktoru Endrjū “Endiju” Braunu, un tika nominēts SAG balvai par izcilu vīrieša aktiera sniegumu drāmas seriālā.

Viljamss Holivudā strādāja ar daudziem ikoniskiem cilvēkiem, un savas karjeras laikā viņš ieguva vairāk nekā 120 lomas, kas parādīja, kā nozares pārstāvjiem patīk strādāt ar viņu.

Domās esam ar Viljamsa draugiem, ģimeni un faniem.

 

Leave a Comment