21.07.24 enerģētiski jaudīgs dziļu pārvērtību pilnmēness, svarīgas darbības un “ragu” nomešana: kā pavadīt periodu uz veiksmi

Priekšā ir pārsteidzošs Pilnmēness – pirmais pēc Vasaras saulgriežiem. Un tas ir par svarīgajiem dzīves augļiem un rezultātiem visam, kas ar mums notika visos šī gada mēnešos.

Šo pilnmēnesi dēvē arī par Brieža mēnesi, jo šajā periodā aļņi met ragus.

Pilnmēness notiks Mežāzī. Vai tu vispār jūti, kas notiek?

Tā ir fundamentāla skaidrība, objektivitāte, apņēmība, pamatojums un gudrība. Periods ir ļoti foršs, jo ne velti mēs varam redzēt, cik daudz cilvēku ir burtiski pārklāti ar atziņām, pārdomām, atziņām, kāds tiek vilkts no vienas puses uz otru, un kāds vienkārši dara visādas muļķības, lai tikai paslēptos no bērnišķīga atbildība.

Katram, kā saka, savs.

21.jūlijā gaidāma enerģiski spēcīga dienā: ja nevēlies neveiksmju lavīnu savā dzīvē, tad izvairies no šīm lietām!

Burvju meistars ir sagatavojis noderīgu informāciju, lai šis laiks notiktu uz labu, un nevajadzīgas domas un nepārvaramas iekšējās sajūtas nesaplēstu realitāti miljardos gabalu.

Pilnmēness maksimums notiks 21.jūlijā plkst.13:17 pēc Latvijas laika.

Noteikti izmantojiet šo minūti, lai izrunātu savu spēcīgāko un patiesāko vēlmi. Vēlams, lai tas būtu piezemēts, pilnīgi iespējams un pilnībā atkarīgs tikai no jums.

Tikai tu un tavas iespējas, pieredze, patiesi nodomi un iekšēja skaidra ticība piepildījumam.

Pārbaudīt šādu vēlmi ir ļoti vienkārši – tu spēj to vizualizēt un iztēloties sevi tās piepildījuma brīdī: sajust sajūtas, ieraudzīt sevi, sajust stāvokli.

Noteikti attīriet telpu no visa vecā, salauztā, negatīvā un jūs negatīvi ietekmējošā.

Tīrām māju ar svecēm. Dienu iepriekš ejam vannā ar sāli. Mēs neapgrūtinām sevi ar treknu un neveselīgu pārtiku. Un nekādā gadījumā mēs tagad necenšamies izvairīties no atbildības: mēs nepiedzeramies, mēs netrakojam, mēs nepiekopjam nemierīgu dzīvesveidu un parādāmies kā indivīdi, kas spēj analizēt, cienīt. sevi un rūpēties par sevi.

Tagad mēs, teiksim, metam nost visus “ragus” tālākai attīstībai un labklājībai.

Šis Pilnmēness ļoti ietekmēs katru no mums. Kāds, protams, to noslaucīs un izvēlēsies skandālu, izrēķināšanās, sūdzību par dzīvi un infantilas pozīcijas ceļu.

 

Vientulība 

Un kāds patiešām izjutīs lielu vajadzību pēc vientulības un stingrības raksturā, domās un vēlmēs. Jo tieši tagad, it kā ar zizli, parādīsies tā pati apņēmība un akmens rozā brillēm, kas spēlēs brīnišķīgu tandēmu, sagatavojot jūs tieši šim lēmumam!

Nebaidieties noņemt rozā brilles un godīgi paskatīties, kuru jūs turat aiz rokas vai patiešām vēlaties turēt, nelaižot vaļā pat garīgi?
Varbūt kāds jau ilgu laiku velkas attiecībās, bērnišķīgi negribēja redzēt un pieņemt patiesību, bet tomēr ticēja brīnumiem. Viņš valkāja, tā teikt, nevajadzīgus “ragus”, kas apgrūtināja dzīvi, domas un iekšējo stāvokli, domājot, ka šī ir lieliska dekorācija.

Iegūstiet kādu privātumu. Godīgi un bez aizvainojuma paskatieties uz savu dzīvi: vai jums tiešām ir vajadzīgs šis cilvēks, un šis ir stāsts par “mīlestību”, vai arī jūs ciešat no kāda ieraduma dēļ, jo jums ir žēl iztērētā laika vai arī baidāties, ka uz planētas vairs nav cilvēku?

Bet kā šajā dienā pie sevis piesaistīt veiksmi un laimi uz tuvākajiem gadiem? Tas nav sarežģīti! Skatāmies lasot tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment