21.07.24 enerģētiski jaudīgs dziļu pārvērtību pilnmēness, svarīgas darbības un “ragu” nomešana: kā pavadīt periodu uz veiksmi

Analizējiet savu situāciju, kas jums ir slogs, smagums un aizņem visu jūsu domu un noskaņojuma laiku.

Darbs, mācības, mājoklis, finanses, veselība, attiecības.

Katram tas ir savādāk. Bet katrs no mums skaidri zina savus “ragus”, no kuriem jau sen jāmet vaļā, celties un sākt pieauguša, adekvāta cilvēka dzīvi, kas savu dzīvi kontrolē.

Pārvērtības būs nozīmīgas ikvienam. Bet tas ir tā vērts, ja uzņematies ar interesi, uzticību un sapratni, ka tas jums nāks tikai par labu.

Ciešanas, sevis žēlošana, mūžīgas sarunas ar tiem, kam neko nevajag un kuriem iet labi, laimi un harmoniju nesanāks.

Tagad ir ļoti svarīgi sajust to pašu līdzsvaru starp iekšējām vēlmēm un realitāti, jo viss ir savstarpēji saistīts un darbojas viens uz otru ķēdē.

Kādam ir veca ideja, kas gadiem ilgi stāv augšējā plauktā, vācot putekļus. Bet doma par šo ideju ietekmē mikroklimatu ģimenē, kolektīvā, noskaņojumu utt.

Ja nav gatavības un skaidras pārliecības, tad analizējiet notiekošo, kā jūs varat to mainīt, ko varat pārdomāt sevī un izmēģināt kaut ko citu.

Es domāju, ka mana doma ir skaidra.

Mēs atņemam aktiermeistarības prasmes biznesa labad. Tikai patiesība. Tikai skaidra sevis, savu patieso stāvokļu, vēlmju un mērķu apzināšanās.

Jā, svarīgu lēmumu pieņemšana ir ļoti biedējoša. Bet vēl briesmīgāk ir pastāvīgi nēsāt galvā “ragus” no tā, kas tevi nepušķo, neiepriecina un tikai velk galvu uz leju.

Līdz 21. jūlijam veiciet šādu praksi: Katru vakaru (vai jebkurā ērtā diennakts laikā) esi vienatnē ar sevi tieši 21 minūti. Jūs pat varat iestatīt taimeri.

Nekādu televizoru, telefonu, ziemeļu tautu dziesmas un dejas.

Tu un klusums. Un sēdi tā. Pavērojiet sevi.

Lasi vēl: ”LIDL” nekavējoties apturējis šī produkta tirdzniecību! Tas pēc iespējas ātrāk jāizmet vai jāatgriež veikalā

Starp domu un sajūtu daudzveidību redzēsi daudz interesanta. ES apsolu.

Atcerieties: tagad jums ir ļoti svarīgi atrast sevi. Tas esi tikai SEVI. Paņemiet šo PATS cieši aiz rokas, saspiediet to rokās un dodieties uz priekšu, stingri kāpjot uz zemes ar kājām, nekrītot uz sāniem, jo ​​kāds kaut kur pēkšņi tevi paklupa vai noņēma roku no tavējās.

Perioda un turpmākās dzīves moto: MAN IR SEVI!

Pēc sen iedibinātas tradīcijas ierosinu veidot mūsu kopējo nodomu un vēlmju koridoru.

 

Leave a Comment