21.jūlijā gaidāma enerģiski spēcīga dienā: ja nevēlies neveiksmju lavīnu savā dzīvē, tad izvairies no šīm lietām!

Agrāk šī diena bija pazīstama ar stingriem aizliegumiem, par kuru pārkāpšanu varēja maksāt ar naudu, personīgo laimi vai veselību. Lai izvairītos no nepatikšanām, mūsu senči centās stingri ievērot nerakstītos noteikumus, kas viņiem nāca no viņu senčiem.

Tautas zīmes 21. jūlijam: ko nedarīt

21. jūlijā bija ierasts runāt tikai patiesību. Tie, kam patika melot, zināja: ja viņi šodien kādu piemānīs, tad drīz paši paliks muļķī.

Šī diena tika aizliegta smagam darbam. Jūs varat darīt lietas, taču nogurdinošo darbu vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku. Tas var padarīt jūs vāju.

Diena noteikti nav piemērota mīlas lietām. Nav nepieciešams paziņot par savu mīlestību, precēties un rīkot kāzas. Mūsu senči uzskatīja, ka jaunieši, kuri pārkāpa likumu, nebūs kopā: viņi bieži sāks melot un krāpt viens par otru.

Senatnē 21. jūlijs tika uzskatīts par bīstamu dienu, jo ielās izgāja ļaunie gari. Citas pasaules spēki īpaši aktīvi darbojās mežos un dīķos, tāpēc cilvēki centās no tiem turēties tālāk.

Tātad viņi nepeldējās upēs un ezeros, nemakšķerēja un nemedīja. Protams, bija pārdrošnieki, kas pārkāpa aizliegumus. Bet viņi neriskēja doties sēņu medībās vai makšķerēt vieni.

Pēc seniem uzskatiem, datums nav piemērots tirdzniecībai. Pārdevēji un veikalu īpašnieki var pazaudēt preces vai saņemt par tām viltotu naudu. Labākajā gadījumā pircēju vienkārši nebūs.

Daudzas māņticības bija saistītas ar naudu. Ja plānojat doties iepirkties, tas jādara no rīta. Pēc pusdienām iepirkšanās būs neveiksmīga, pastāv liela varbūtība, ka iegādāsies kaut ko bojātu.

Lasi vēl: 21.07.24 enerģētiski jaudīgs dziļu pārvērtību pilnmēness, svarīgas darbības un “ragu” nomešana: kā pavadīt periodu uz veiksmi

Nav ieteicams naudu skaitīt vai mainīt, kur tā tiek glabāta. Sods par aizlieguma pārkāpšanu var būt posts. Neaizdodiet naudu nevienam; viņi jums nekad neatmaksās. Turklāt aizņēmējs var sākt no jums slēpties.

Centieties neļauties izmisumam un nedomāt par skumjām lietām. Pretējā gadījumā jūs visu gadu pavadīsit skumjās.

Bet ir kas vēl svarīgāks par šo.. Tieši šis ir pats būtiskākais! Lasi tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment