21.jūlijā gaidāma enerģiski spēcīga dienā: ja nevēlies neveiksmju lavīnu savā dzīvē, tad izvairies no šīm lietām!

Neplāno neko. Šī diena neļaus pieņemt pareizo lēmumu un pārdomāt savus soļus. Šī iemesla dēļ jūs riskējat zaudēt laiku un naudu.

Tautas zīmes 21. jūlijam: ko tu vari darīt

Jūlija trešajā desmit dienā mūsu senči gandrīz visu laiku pavadīja laukos un sakņu dārzos. Vīrieši nodarbojās ar siena pļaušanu un gatavošanu, sievietes novāca ogas, augļus un dārzeņus. Viņi centās pēc iespējas vairāk sagatavoties rudenim un ziemai.

Cilvēki devās arī uz laukiem vākt ārstniecības augus. Viņi labi pārzināja augus un zināja, kuri palīdz pret galvassāpēm, kuri palīdz pret drudzi, kuri palīdz pret bezmiegu utt. Turklāt šajā dienā cilvēki izgatavoja ozolkoka slotas, lai uzņemtu tvaika pirti.

 

Tikšanās ar lielo tauriņu tika uzskatīta par labu šai dienai: bija jāmēģina to noķert un tad atbrīvot. Mūsu senči uzskatīja, ka, pateicoties tam, viņi nodzīvos veselu gadu bez slimībām.

Tautas zīmes par laikapstākļiem 21. jūlijā

Lietus 20. jūlijā nozīmē, ka nokrišņi tuvāko nedēļu laikā neatkāpsies, un rudens būs slapjš. Uz labu graudu ražu nevar cerēt, bet šogad mežos būs daudz sēņu.

Lasi vēl: Superīga recepte marinētiem gurķīšiem: burkas saturs nekad neuzbriest un neuzsprāgst

Saulains laiks šajā dienā ir laba zīme. Augusts būs silts un raža bagāta. Zvaigžņotās debesis pareģo jaukas dienas, migla vēsta par nenovēršamu aukstumu. Ja no rīta uz zāles ir liela rasa, vairākas dienas nebūs lietus.

Ne velti mūsu senči godināja un stingri ievēroja gadsimtu gaitā uzkrāto pieredzi, sargājot savu māju un sevi no visiem ļaunajiem gariem. Ir daudzas pazīmes un māņticības, kas attiecas uz to, ko nevajadzētu darīt pēc saulrieta.

Mūsdienu pasaulē mūsu senču gadsimtu gaitā uzkrātā pieredze pamazām zūd, un daudzas māņticības un zīmes pašreizējā paaudzē izraisa tikai smaidu.

Taču ir pazīmes, kas, ja to ievēros, palīdzēs izvairīties no briesmām, problēmām ar naudu, veselību un personīgo dzīvi pat bēdīgi slavenajam skeptiķim.

 

Leave a Comment