Vēzis jābūt piesardzīgam ar izgūto “brīvības” sajūtu, bet Svari nedrīkst pieķerties; horoskops 18. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Lai gan 2024. gada 18. aprīlis būs darba diena un būs jārisina svarīgi jautājumi, pazīstamā astroloģe Angela Pērle iesaka atrast laiku atpūtai un relaksācijai.

Ar šo padomu kopā ar pilnu zvaigžņu ekspertes prognozi viņa dalījās ar Spogulis žurnālistiem.

 

Uguns elementa zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šodien būs labvēlīgs laiks, lai atbrīvotos no nevajadzīgām lietām. Tas var ietvert atbrīvošanos no vecām lietām, tās izmetot vai atdodot kādam citam, kā arī nekārtību un nevajadzīgu lietu sakopšanu. Digitālajā jomā noderēs arī kontaktu un e-pasta vēstuļu tīrīšana saziņas programmā.

Fiziski noderīga ir attīrīšanās un izvairīšanās no smagiem vai neveselīgiem ēdieniem. Labs garastāvoklis un pašsajūta var kalpot par rādītājiem, ka šobrīd rīkojaties pareizi. Auniem, kuri cieš no fiziskām vai psiholoģiskām problēmām, būs noderīgi godīgi izvērtēt savu negatīvo uzvedību un ieradumus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām vajadzētu izbaudīt šo dienu, novērtējot katru minūti. Plānots pasākums noritēs veiksmīgi, pat ja tas bija plānots spontāni. Tiem no viņiem, kuri mēdz būt praktiski un tālredzīgi, ir labi vienkārši atpūsties un ļaut notikumiem attīstīties pašiem no sevis.

Nevajadzētu iedziļināties nākamās dienas plānošanas sīkumos, ja vien nav īpašas nepieciešamības. Brīvības, iedvesmas un negaidītu pārsteigumu periods pamazām tuvojas noslēgumam, tāpēc tev var nākties atlikt dažus lielus nākotnes plānus un cerības.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šodien var atļauties īstas brīvdienas. Pastāv iespēja, ka rīt uzradīsies neatliekamas lietas, un personīgām nodarbēm nebūs laika.

Lasi arī: Maija brīvdienas rada šausmas: sinoptiķi ir sastādījuši jaunu laika prognozi

Lielākā daļa notikumu būs patīkami un uzturēs tavu morāli. Tomēr, ja esi nosliece uz melanholiju, iespējams, ka dažas iespējas aizies garām vai beigsies patīkami brīži, piemēram, bērnu aiziešana, interesantas spēles beigas vai kāda radoša procesa beigas.

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem šodien galvenais uzdevums ir atgūt spēkus. Dienas gaitā var rasties viltus entuziasma uzplūdi, tāpēc ir svarīgi pret tiem izturēties kritiski. Ja tev ir ieplānotas svarīgas lietas, labāk tās atlikt uz svētdienu vai pirmdienu, ņemot vērā apstākļus. Neveidojiet iepriekšējas cerības uz interesantām tikšanās reizēm vai sarunām, jo tas var novest pie nepareizas uzvedības. Nav ieteicams veikt smagu darbu, pārēsties, doties garās ceļojumos vai nogurdinošās pastaigās.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām ir svarīgi izvairīties no nevajadzīga riska. Ja tavu mērķu sasniegšanai traucē slikti ieradumi, šodien ir īstais laiks no tiem atbrīvoties. Tev vajadzētu būt uzmanīgam arī saskarsmē ar antisociālām personībām. Ieteicams novērst sadzīves tehnikas darbības traucējumus, lai izvairītos no iespējamām traumām. Noderīga var būt arī mazliet merkantilitātes izrādīšana un atteikšanās no nerentablām lietām un attiecībām.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim tuvojas pēdējais mājas pārveides posms vai arī attiecību uzlabošanas periods. Ja ir bijušas tehniskas problēmas, piemēram, remontdarbi vai pārcelšanās, vari sākt plānot turpmākos uzlabojumus.

Ja ir bijušas saspīlētas attiecības ar ģimenes locekļiem, drīzumā gaidāms mierīgāks periods, kas ļaus tev pievērsties darbam, mācībām un kontaktu attīstīšanai. Tiem, kam ir grūtības ar vecākiem, var noderēt īslaicīga dzīvesvietas maiņa, piemēram, izīrējot māju vai dodoties atvaļinājumā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment