CSDD pārstāvji paziņo svarīgu vēsti uz dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Daudziem tas nepatiks

CSDD pārstāvji paziņo svarīgu vēsti uz dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Daudziem tas nepatiks, tomēr tiek lūgts iepazīties ar šo informāciju. 

CSDD (Ceļu satiksmes drošības direkcija) galvenās funkcijas ir:

Ceļu satiksmes drošības uzraudzība: CSDD veic uzraudzību un kontroli, lai nodrošinātu, ka ceļu satiksmes noteikumi tiek ievēroti un ka transportlīdzekļi atbilst drošības standartiem.

Transportlīdzekļu reģistrācija: CSDD ir atbildīga par transportlīdzekļu reģistrēšanu un to administrēšanu, nodrošinot, ka visi transportlīdzekļi ir pareizi reģistrēti un aprīkoti ar nepieciešamajiem dokumentiem.

Braukšanas eksāmenu organizēšana: CSDD organizē braukšanas eksāmenus un sniedz apmācību braukšanas prasmēs, lai nodrošinātu, ka vadītāji ir kompetenti un droši.

Izpildi testu:

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

Tropu skaistule spatifīla vienkārši mīl siltu dušu: lapu dzeltēšana pazudīs nekavējoties

Informēšana un izglītošana: CSDD veic informēšanas un izglītojošas kampaņas par ceļu satiksmes noteikumiem, drošības jautājumiem un citiem saistītajiem tematiem, lai palielinātu sabiedrības izpratni par ceļu satiksmi un veicinātu drošu uzvedību ceļos.

Lasi vēl: No 1.maija visiem autovadītājiem gaidāmas izmaiņas! Daudzi par šo ir piemirsuši

Negadījumu izmeklēšana un statistika: CSDD apkopo informāciju par ceļu negadījumiem, veic to izmeklēšanu un analīzi, lai identificētu riska faktorus un veiktu pasākumus ceļu satiksmes drošības uzlabošanai.

Lasi vēl: “Lapas pa gaisu!” – dziedātājs Dons īsi pirms “Eirovīzijas” pusfināla sastrīdas ar savu radošo komandu. Zināms arī iemesls

CSDD pārstāvji paziņo svarīgu vēsti uz dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Daudziem tas nepatiks. Lūk, kas gaidāms! Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment