Nervus stindzinošus notikumus pagājušajā nedēļā piedzīvojusi profesora Anatolija Danilāna ģimene

Foto – ekrānuzņēmums

Profesors Anatolijs Danilāns, kurš šī gada martā atzīmēja jau savu 81.dzimšanas dienu, Latvijā ir pazīstams gan ar savu profesionalitāti, gan ar saviem jokiem, gan optimistisko skatu uz dzīvi. Tomēr šoreiz viņš piedzīvojis kaut ko patiešām traku.

Kā izrādās, pagājušajā nedēļā, kad abi ar sievu bija devušies ārpus mājas, jo kopā apmeklēja kādu kultūras pasākumu, viņu mājā izcēlās ugu***ēks. Par to viņš pastāstījis žurnālam “Privātā Dzīve”.

Profesors stāsta, ka ugu***ēks sācies kaimiņu dēļ, jo viņiem esot krāsns apkure un viņi nebija laicīgi iztīrījuši skursteni, kā dēļ bija sakrājušies sodrēji un izcēlies ugu***ēks. Danilāns stāsta, ka labi gan, ka lielāka skāde tikusi novērsta.

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Mājās Danilāns ar kundzi no pasākuma esot atgriezušies uzreiz pēc tam, kad viņiem piezvanījusi mazmeita, kura pamanījusi garām ejot, ka pie vecvecāku mājas, ārā sāk pulcēties ugunsdzēsēju mašīnas.

Lasi vēl: Salnas, atkal aukstums vai tomēr solītais vasarīgais siltums? Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām prognozēm šīs nedēļas nogalei

Foto – ekrānuzņēmums

Profesors gan priecīgs tagad var atklāt, ka viņu dzīvoklim nekādu redzamu bojājumu neesot, tikai vien tas, ka siena gan esot bijusi uzkarsusi un sieva gan esot ļoti pārdzīvojusi notikušo. Viņš gan pats visu esot centies uztvert pēc iespējas mierīgāk.

Visu interviju ar Anatoliju Danilānu lasi žurnāla “Privātā Dzīve” 30.aprīļa numurā.

 

Leave a Comment