Nauda, nauda, nauda: maijs 3 zodiaka zīmēm atnesīs milzīgu un negaidītu bagātību

Ja vēlaties papildināt savu bankas kontu un piesaistīt dzīvē lielāku pārpilnību, maijs varētu būt īstais mēnesis, lai to paveiktu. Lūk, trīs zodiaka zīmes, kas nākamajā mēnesī var kļūt par meistariem naudas piesaistīšanā.

Vērsis

Vērsis, luksusa un praktiskuma zīme, ir patiess naudas pazinējs. Pateicoties savai nelokāmajai apņēmībai un pacietīgajai dabai, tu zini, kā piepildīt savus sapņus. Jūs saprotat, ka Visums darbojas pēc sava laika grafika, un ticat, ka jūsu vēlmes piepildīsies īstajā laikā.

Ja esi Vēzis un maijā vēlies piesaistīt naudu, sāc vizualizēt to, ko vēlies. Tā kā Tu esi vizuāla zīme, ir ļoti svarīgi radīt skaidru domu priekšstatu par savu sapņu dzīvi.

 

Jauns tests! Izpildi to: 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 54%

0%

Iedomājieties, ka jūs ieskauj visas materiālās vērtības, pēc kurām jūs ilgojaties, lietas, ko redzat sev apkārt, ko piedzīvojat, pat to, ko dzirdat un smaržojat, un ļaujiet sev izjust ar to saistītās emocijas. Jo detalizētāks un spilgtāks būs jūsu prāta tēls, jo pievilcīgāks jūs kļūsiet.

Lasi vēl: Aktrise Zane Daudziņa atklāj līdz šim nezināmas lietas par savu Helēnas lomu un filmēšanos seriālā “Ugunsgrēks”

Turklāt pateicības praktizēšana ir būtiska, lai izpaustos kā Vērsis. Katru dienu atvēliet kādu brīdi, lai izteiktu pateicību par to, kas jums jau ir, par katru dolāru, par katru pārpilnības zīmi savā dzīvē. Tas palīdzēs jums saglabāt pozitīvismu un piesaistīt savā dzīvē vēl lielāku finansiālo pārpilnību.

 

Lauva

Tā kā Lauvas ir dabiski līderi ar iedzimtu spēju piesaistīt uzmanību, viņi ir arī eksperti naudas piesaistīšanā. Jūsu pārliecība un harizma ļauj jums bez vilcināšanās pieprasīt to, ko vēlaties. Kā Lauva dzimuma cilvēks jūs saprotat, ka esat pelnījis bagātību un pārpilnību, un nebaidāties to panākt.

Kā uz visiem laikiem atbrīvoties no pienenēm bez ķimikālijām – 8 veidi, kā iegūt tīru, no nezālēm brīvu zonu

Lai kā Lauva dzimuma cilvēks spētu manifestēt naudu, attīstiet pārpilnības domāšanas veidu. Tici, ka esi pelnījis visus panākumus un labklājību, ko vēlies.

Ievērojiet pārpilnības mirkļus visas dienas garumā, vai tas būtu benzīns jūsu automašīnā vai pārtika ledusskapī – pat internets, kas ļauj jums lasīt šo rakstu.

Lasi vēl: CSDD pārstāvji paziņo svarīgu vēsti uz dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Daudziem tas nepatiks

Izvirziet skaidrus mērķus un rīkojieties iedvesmojoši, lai tos sasniegtu. Jūsu dabiskais šarms un magnētisms piesaistīs iespējas un resursus, kas palīdzēs jums sasniegt finansiālos mērķus.

Arī Lauvai, tāpat kā Vēzim, ir ļoti svarīga vizualizācija, kad runa ir par izpausmēm. Šajā mēnesī izmantojiet savu spilgto iztēli, lai radītu savas sapņu dzīves tēlu. Vizualizējiet sevi, dzīvojot pārpilnībā, un izjūtiet ar to saistītās emocijas. Jo detalizētāks un reālistiskāks būs jūsu mentālais tēls, jo efektīvāks tas būs.

Nākošo laimīgo zodiaka zīmi skaties lasot tālāk

Leave a Comment