Aktrise Zane Daudziņa atklāj līdz šim nezināmas lietas par savu Helēnas lomu un filmēšanos seriālā “Ugunsgrēks”

Foto – ekrānuzņēmums

Talantīgā aktrise Zane Daudziņa kā vienu no savām spilgtākajām lomām, ar ko asociējas teju vai visai Latvijai, nospēlēja seriālā “Ugunsgrēks” – tur viņa atveidoja spilgto Helēnu. Tagad, viesojoties TV raidījumā, viņa atklājusi kādu līdz šim nezināmu faktu par filmēšanos šajā seriālā.

Aktrise viesojās raidījumā “Kad viņas satiekas” un pastāstīja par to, kādas, viņasprāt, ir sievietes Latvijā?

Aktrise saka, ka nešaubīgi atšķirīgas. Un viņai nepatīkot vispārināt, jo tad varot “iebraukt klišejās”. Viņa teic, ka viņai patīk tas, ka Latvijā sievietes ir ļoti dažādas.

“Ir sievietes, kas ir vienkārši darba rūķi, dažkārt ļoti puiciskas, pat vīrišķīgas. Tad ir otra galējība – sievietes kā tauriņi, kuras laidelējas pa ielu vai, drīzāk, savos dārgajos automobiļos un tikai izkāpj, lai ieslīdētu kādā salonā, lai veiktu atkal kādu nostiepšanu vai uzpumpēšanu,” – viņa smejas.

Izpildi testu!

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

Zane teic, ka viņai liekas ļoti svarīgi, ka ne tikai ārēji, bet arī iekšēji mēs drīkstam būt atšķirīgas. Par to, ka Latvijā mēs drīkstam runāt un dažkārt pat jokot par kādām slidenām tēmām, kur tajā pat laikā kādā citā valstī par to varētu pat ietupināt aiz restēm.

Foto – ekrānuzņēmums

Runājot pati par sevi, viņa teic, ka viņai visa mūža garumā ir licies, ka arī viņa pati spēj būt pietiekoši dažāda. “Man patīk tas mans laucinieciskums, kad es esmu savā lauku mājā vai pie dabas, vai mans puiciskums, kad es vasarā pie upes cērtu žagarus un kurinu ugunskuru. Un, savukārt, kaut kāda zināma grācija man arī ir, ko esmu mantojusi no mammas,” – saka aktrise.

Un tieši šajā sakarā, Zanei ir arī kāds līdz šim nezināms stāsts par viņas filmēšanos slavenajā “Ugunsgrēkā”!

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment