Piesaistīs mīlestību un palīdzēs izvairīties no nelaimes: 1 augs, kuram jābūt ikvienā mājā

Jau kopš seniem laikiem daudziem augiem ir piedēvētas dažādas maģiskas īpašības un ar tiem ir saistītas zīmes. Tiek uzskatīts, ka lavanda spēj mainīt dzīvi un piesaistīt mājās laimi.

Kāpēc šis ir īpašs augs un kāpēc lavanda ir nepieciešama mājoklī – lasiet tālāk.

Saskaņā ar ticējumiem, lavanda piepilda vēlmes un absorbē negāciju mājā. Augs piesaista arī pozitīvu enerģiju.

Jo īpaši, ja lavandu novietosiet pie loga, tā pasargās māju no negācijām un nepatikšanām, piesaistīs pozitīvu enerģiju un veiksmi.

Augs ir arī labākais aromātiskais līdzeklis pret nogurumu. Ziedu smarža palīdz ātrāk atgūties pēc smagas dienas.

Vai ir iespējams gulēt, ka līdzās ir lavanda

Lavanda tiek uzskatīta par vienu no labākajiem ziediem, ko novietot guļamistabā. Šim augam ir patīkams aromāts, un tas ir pazīstams ar savām nomierinošajām īpašībām.

Jūs varat likt maisiņu ar lavandu zem spilvena vai novietot istabā podiņu ar šo augu. Tā rezultātā jūs varat atbrīvoties no nomāktības, sliktām domām un murgiem. Ja podiņš ar lavandu atrodas guļamistabā, tā palīdz veidot attiecības starp laulātajiem. Saskaņā ar leģendu neprecēta sieviete, kas mājās novietos lavandu, drīz satiks savu mīlestību.

Turklāt, ja pirms gulētiešanas iesiet vannā ar lavandas eļļu, varat redzēt pravietisku sapni, kurā saņemsiet atbildes uz daudziem jautājumiem.

Lasi vēl: 5 krabju nūjiņas un 2 olas: vienkārša, bet eleganta Rafaello uzkoda

Kā audzēt lavandu mājās

Lavanda jāstāda saulainā vietā ar labi drenētu augsni. Tai nepatīk pārāk mitra augsne, tāpēc pārliecinieties, ka ūdens var labi notecēt.

Vislabāk ir stādīt vairākus augus kopā, to var audzēt podos uz balkoniem vai terasēm.

Augam nav nepieciešams daudz ūdens. Tāpēc labāk laistīt reti, bet bagātīgi, atkarībā no augšanas apstākļiem un klimata. Ir svarīgi izvairīties no pārmērīga mitruma augsnē.

Lavandas apgriešana veicina bieza un skaista krūma veidošanos, kā arī – uztur augu veselīgu. Tā jāapgriež divas reizes gadā: pavasarī un rudenī.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 54%

0%

Lavandu var barot ar šķidro mēslojumu, piemēram, organisko šķīdumu vai minerālmēslojumu ziediem. Tomēr paturiet prātā, ka lavandai nav nepieciešams daudz barības vielu.

 

Leave a Comment