Vēzis jābūt piesardzīgam ar izgūto “brīvības” sajūtu, bet Svari nedrīkst pieķerties; horoskops 18. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Rīts ieviesīs optimisma sajūtu, taču dienas gaitā var rasties neparedzētas situācijas. Tikšanās ar draugiem var nenotikt vai arī tā var nebūt tik patīkama, kā cerēts. Ideja, kas tevi savedusi kopā ar domubiedriem, var zaudēt savu aktualitāti, un kolektīvs izklīdīs. Daudziem Dvīņiem var būt grūti atslēgties no uzmācīgām domām par sadzīves problēmām, finansēm vai veselību. Šādos gadījumos ieteicams uz laiku novērsties no šīm domām, jo rīt var rasties labvēlīgāks risinājums.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šī diena varētu būt pagrieziena punkts attiecībā uz kādu nesen iepazītu cilvēku. Ja attiecības ir izsmeltas, iespējams, ir pienācis laiks mierīgi šķirties. Stabilās attiecībās ir svarīgi ņemt vērā partnera noskaņojumu un pašsajūtu, jo viņa vai viņas stāvoklis var ietekmēt tavu noskaņojumu un otrādi. Ja viss norit gludi, vairāk laika pavadiet kopā vienatnē vai apmeklējiet kopīgus draugus. Izvairieties no vēlu palikšanas ārpus telpām pārpildītos pasākumos. Ilgi pārbraucieni, īpaši ar automašīnu, var būt nogurdinoši, tāpēc labāk tos atlikt uz citu dienu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šī diena Ūdensvīriem solās būt harmoniska. Tev būs iespēja pavadīt to tā, kā tev patīk. Ja Tev ir kādi hobiji, kas Tevi aizrauj, šodien nosaki tiem prioritāti, jo rīt var rasties kaut kas tāds, kas neļaus Tev pilnībā iegrimt šajās nodarbēs.

Iespējams, ka šodien sašaurināsies tavs sabiedrisko kontaktu loks, taču tu par to nebūsi pārāk satraukts. Iespējams, ka visu dienu pavadīsi pie kāda drauga. Ja radīsies vilšanās, labāk šķiries civilizēti, nekā attēlot draudzību vai mīlestību, kuras vairs nav.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs-22. jūlijs)

Izmanto savu brīvību, bet neaizraujies ar to. Šajā dienā Vēžiem vajadzētu izvairīties no pārmērīgas fiziskas un emocionālas slodzes, lai izvairītos no nervozitātes un bezmiega. Pirms uzsākt jaunu uzņēmējdarbību, ir vērts rūpīgi izvērtēt savas stiprās puses, lai izvairītos no straujas interešu izdegšanas.

Tev nevajadzētu iesaistīties aktivitātēs, kas tev nesagādā prieku. Ja jūtat nogurumu vai intereses zudumu, labāk atstājiet pasākumu. Sarunas ar draugiem, mērķtiecīgi ceļojumi un iepirkšanās jāatliek uz nākamo dienu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem labāk nesteigties un izvairīties no burzmas. Pirms izteikt savas domas, labi pārdomā tās iepriekš. Vēstuļu sūtīšanu un līgumu slēgšanu atlikt uz citu dienu.

Skorpiona vīriešiem nevajadzētu iesaistīties konfliktos, jo izredzes tajos uzvarēt ir ārkārtīgi mazas. Šodien vari iztikt ar vienkāršām uzkodām, nepievēršot uzmanību smalkai virtuvei.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šajā dienā nelolojiet lielas cerības, īpaši attiecībā uz darījumiem vai praktiskiem aspektiem. Iespējams, ka daudz laika veltīsi kādai sagatavošanās darbībai, taču beidzot būsi gatavs doties ceļā vai vizītē. Ja kaut kas neizdodas, pieņem to mierīgi un neuzstāj uz grūtību pārvarēšanu.

Labāku rezultātu ar mazāk pūlēm var sasniegt nākamajā dienā. Nebaidieties atteikties no lietām, kas jums neder, neatkarīgi no tā, vai tas ir apģērbs vai frizūra.

Leave a Comment