Puisis teica savai draudzenei, ka precēsies ar citu, bet viņš negaidīja, ka viņa ir spējīga izdarīt šo!

Tatjana gaidīja Arti, kurš iepriekšējā dienā viņai bija teicis, ka ieradīsies pie viņas, tāpēc viņa piecēlās ļoti agri, lai gan bija brīvdiena. Viņa sāka uzkopt dzīvokli un gatavot svētku vakariņas, tomēr viss mainījās..

Ar Arti viņai ir trīs gadus ilgas attiecības, taču viņš Tatjanu apciemo reti. Tam ir izskaidrojums: Taņa dzīvoja kopā ar vecākiem, un, lai gan viņi netraucēja viņu tikšanās, tomēr gandrīz vienmēr bija mājās. Tagad viņas vecāki ir aizbraukuši pie radiniekiem uz citu pilsētu, un Tatjana ir palikusi viena. Tas bija īstais brīdis uzaicināt Arti.

Bet viņai nebija viņu jāaicina. Viņš pats ieradās ciemos, acīmredzot uzzinājis par vecāku prombūtni.

Tatjana pazina Arti gandrīz trīs gadus, viņa viņu uzskata par savu draugu, viņa viņu mīl, un ir pārliecināta, ka arī viņš mīl viņu. Bet kāpēc viņš kavējas ar piedāvājumu?

Katru reizi, kad Tatjana gaida tikšanos ar viņu, viņa cer, ka šoreiz viņš noteikti “nobriedīs”. Kāpēc vilcināties? Šodien viņš apsolīja ierasties, un šodien noteikti viss piepildīsies. Tāpēc viņa rūpīgi gatavojas tikšanās reizei.

Pat mīklu pīrāgiem liek pēc vecmāmiņas receptes, viņa zina savus iecienītākos pīrāgus. Tad kāpēc gan viņu neapmierināt? Viņa taču necentīsies tos pagatavot pati. Tagad viņa pabeigs uzkopšanu un tad gatavos pīrāgus.

 

Izpildiet testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Viņa stāvēja uz kāpnēm un slaucīja lustru, kad sadzirdēja sava mobilā tālruņa zvanu, kas atradās halāta kabatā. Tas bija Artis.

– Tanjuša! Man ir pārsteidzošas ziņas! – viņš teica, – Esmu nolēmis apprecēties!

“Nu, beidzot,” – nodomāja Tatjana un, skaļi smaidot, jautāja:

– “Un ar ko tu precēsies? – Viņa jautāja un gatavojās dzirdēt savu vārdu, bet Artis atbildēja citādi.

– Jūs viņu nepazīstat. Es ar viņu mācījos skolā, kopš tā laika sapņoju par laulību.

Tatjana no pārsteiguma satrakojās uz kāpnēm, satvēra lustru un pakrita. Lustra nebija pietiekami stipra, lai viņu noturētu, un Tatjana nokrita uz grīdas.

 

Lasi vēl: Nesen tika paziņots, ka Eirovīzijā 2024 būs gaidāmas izmaiņas! Vai tās ietekmēs arī Latvijas pārstāvi Donu?

Viņa nejuta sāpes, kādas gan sāpes varēja būt, ja tikko bija cietusi sāpīgāk nekā fiziskas sāpes? Šīs sāpes, ko viņai bija nodarījis mīļotais, bija daudz spēcīgākas nekā jebkuri zilumi. Viņai pat šķita, ka šādas sāpes nav savienojamas ar dzīvi.

Tālāk viss notika strauji..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment