Eksperte nosauc aizliegtos priekšmetus guļamistabā, kas ietekmē miegu un emocionālo stāvokli. Tas ir negaidīti!

Guļamistaba ir patvērums mūsu mājās, vieta, kur pēc garas dienas mēs atgūstam spēkus un atgūstam enerģiju. Tomēr ne visas lietas, ko turam šajā telpā, veicina mūsu atpūtu un labsajūtu.

Kādas trīs lietas nevajadzētu turēt guļamistabā, lai nodrošinātu mierīgu un labu miegu, iesaka fen šui eksperte Džemma Ko.

Televizors

Televizors guļamistabā var būt negatīvas enerģijas izplatīšanās avots. Televizora ekrāns izstaro gaismu, kas var izjaukt dabisko miega ciklu un aizkavēt melatonīna – par miegu atbildīgā hormona – veidošanos. Turklāt televizora skatīšanās pirms gulētiešanas var uzbudināt smadzenes un apgrūtināt aizmigšanu. Fen šui eksperte iesaka izvairīties no ekrāna novietošanas šajā telpā, jo tas var ietekmēt arī partneru intimitāti.

Lasi vēl: Vienkārši tīrīšanas padomi efektīvam rezultātam: no kaļķakmens līdz nevainojamam spīdumam

Augi

Otra lieta, no kuras Džemma iesaka izvairīties guļamistabā, ir augi. Lai gan tiem piemīt labvēlīgas īpašības attīrīt gaisu un radīt mājīgu atmosfēru, tie var nebūt labākie iemītnieki guļamistabā. Džemma skaidro, ka augi var izdalīt pārāk daudz Jang enerģijas, kas neveicina labam miegam nepieciešamo mieru. Turklāt daži augi naktī var uzņemt skābekli, kas arī var ietekmēt miega kvalitāti.

Akvārijs

Trešais priekšmets, no kura jāizvairās guļamistabā, saskaņā ar Džemmas teikto, ir akvārijs. Akvāriji var radīt harmonisku un mierīgu atmosfēru, taču to atrašanās guļamistabā var negatīvi ietekmēt miegu. Akvārija ūdens elements, jo īpaši kustīgs ūdens un dzīvas zivis, tiek uzskatīts par Jang enerģijas avotu, kas var traucēt labam miegam nepieciešamo mieru un relaksāciju. Turklāt ūdens elements var uzkrāties negatīvā enerģijā, kas var ietekmēt guļamistabas emocionālo stāvokli.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Harmonijas radīšana guļamistabā ir galvenais elements, lai nodrošinātu mierīgu nakts miegu. Džemma uzsver, ka ir svarīgi izvairīties no noteiktiem priekšmetiem, piemēram, televizora, augiem un akvārijiem, lai nodrošinātu atbalstošu vidi psihoemocionālā stāvokļa atjaunošanai.

 

 

Leave a Comment