Cienījamā vecumā uz viņsauli devies uzlecošais mākslinieks un daudzu filmu aktieris: ”Mēs bijām kopā līdz pēdējam”

Cienījamā vecumā uz viņsauli devies uzlecošais mākslinieks un daudzu filmu aktieris. Ģimene ar mākslinieku bija kopā līdz pat pēdējam elpu vilcienam. 

Cilvēka dvēsele pēc došanās uz viņsauli obligāti nāk atvadīties no saviem tuviniekiem un vietas, kur aizgājējs bija laimīgs. Būtu iespējams tam neticēt, taču daudzās cilvēku liecības neatstāj iespēju neticēt pat visstingrākajiem skeptiķiem.

Pamanīt aizsaules Dvēseles ierašanos var dažādi. Kad cilvēks aiziet , viņa dvēsele atstāj ķermeni. Tā atrodas blakus ķermenim vissmalkākās matērijas veidā, kas cilvēka acīm nav redzama. Dvēsele, atstājusi ķermeni, neapzinās, ka ir iestājusies fiziskā n**e.

 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 73%

0%

Tikai pēc kāda laika tā saprot, ka no ārpuses skatās uz ķermeni un visu apkārt notiekošo. Kad Dvēsele saprot, ka ir atbrīvojusies no ķermeņa, tā atstāj ķermeņa atrašanās vietu un var doties tur, kur tā bija laimīga: mājās, kur cilvēks dzīvoja, un pie tiem cilvēkiem, kuri tai bija svarīgi.

Dažreiz Dvēsele pēc iziešanas no ķermeņa atgriežas tajā. Šo parādību sauc par klīnisko n**vi. Cilvēki, kas piedzīvojuši klīnisko n**vi, stāsta, kā viņi paceļas un paskatās uz savu ķermeni no augšas.

 

Aizsaulē devies Holivudas un Brodvejas aktieris Terijs Kārters, kurš vislabāk pazīstams kā pulkvedis Tigh seriālā “Battlestar Galactica”.

Man ir 51 gads un es tev parādīšu kā ģērbties, lai tu neizskatītos pēc omītes

95 gadu vecumā aizsaulē aizgājis ASV aktieris Terijs Kārters, kurš 70. gados filmējies TV seriālos, tostarp “Battlestar Galactica” un “McCloud”.

Lasi vēl: Testiņš: izvēlies sev tīkamāko jauno sievieti un uzzini interesantu informāciju par sevi! Neticami!

Otrdien (23. aprīlī) Kārters “mierīgi aizgāja” savās mājās Ņujorkā, un viņa oficiālajā tīmekļa vietnē tika paziņots, ka ģimene ir ieplānojusi privātu piemiņas pasākumu.

 

Leave a Comment