Aizsaulē pēkšņi dodas Latvijas sporta eksperts, sava veida leģenda šajā jomā un, protams, vienkārši zelta cilvēks

Aizsaulē pēkšņi dodas Latvijas sporta eksperts, sava veida leģenda šajā jomā un, protams, vienkārši zelta cilvēks. Ģimenei šis ir grūts laiks. Visdziļāko līdzjūtību! 

Kad jūs dodaties uz kapsētu, lai apmeklētu savus radiniekus, jums nevajadzētu doties uz citu cilvēku kapiem, kaut ko pārkārtot, meklēt, labot. Ja kaps ir pamests, jūs varat sekot savai sirdij, lai to sakoptu un lūgtu par aizgājēju.

Bet jūs nevarat vandīt un izjaukt secību. Aizliegts mest atkritumus uz citu cilvēku kapiem. Visi zina, ka no kapsētas neko nevar aizvest mājās. Viss kapsētā pieder aizgājējiem. Bet ir labi zināms, ka ziedu zagšana no kapiem ir labs bizness bezpajumtniekiem un citiem atstumtiem cilvēkiem.

Pasaule ir zaudējusi leģendu un iedvesmotāju: no šīs dzīves mūžībā devusies ievērojama personība

Tas ir grēks, un jebkurš grēks ir sodāms. Un bumerangs diemžēl var apsteigt ne tikai pašus zagļus, bet arī viņu paaudzes. Aizgājēji nevar cīnīties pretī, bet ir līnija, kuru nevar šķērsot.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

Lasi vēl: Lai pagatavotu vienkāršus burkānu salātus, nepieciešams tikai viens papildinājums: burvīgā garša jūs pārsteigs!

Diemžēl tagad parunāsim par skumjo.. 

 

Latvijas Hokeja federācija paziņojusi, ka 58 gadu vecumā mūžībā aizgājis hokeja funkcionārs un eksperts Guntars Paste.

Paste ilgus gadus savu darbu veica dažādos amatos hokejā, aktīvi piedaloties sporta dzīvē. Viņš bija aktīvs dalībnieks Latvijas čempionātos, kur gadsimtu mijā parādīja rezultatīvas spēles. Papildus tam, 2002. un 2004. gadā viņš bija otrais rezultatīvākais spēlētājs līgā.

Paste arī bija iesaistīts darbā pie “Dinamo Rīga” hokeja komandas Kontinentālajā hokeja līgā, kur viņš kalpoja kā vadības padomdevējs un ģenerālmenedžera palīgs. Viņš ilgus gadus bija aktīvs dažādās hokeja jomās kā eksperts un analītiķis.

Lasi vēl: Labklājības ministrija rosina ieviest šai Latvijas iedzīvotāju grupai naudas atbalstu! Fantastiska ziņa!

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

Leave a Comment